Netfüggők! (beszélgetés)
Kedden mész be a kórházba Timi?
Nekem szerencsére nincs problémám vele.
De most várom hogy keddre ne legyen !!! :)
Sziasztok! Mosok megint, nem bírtam ki, hogy ágyneműt ne húzzak, ezért ki mostam, amit le húztam.
Én is körül belül azt csináltam, mint Kata.
Nekem még hozzá jött a női dolog, azért írtam reggel, hogy kétszeresen ünnepelek. Most 3 nap szenvedés, vettem már ma gyógyszert, csak csökkentette a görcsöt.
Várom !!!! :)
Szerintem jó fotód van amit látok FB-n z is jó !!!
Rendben, köszi. Ha lesz egy normális képem, akkor megyek. :))))
Szuper !
Várok mindenkit a vendégkönyvbe egy saját fotóval !
Az túlzás, ahhoz sem volt kedvem. Van ilyen néha.
Érdekes, hogy annyira nem is hiányzik, van vezetékes telefon is, ha annyira fontos lenne valami. Viszont most hívtam Évát (b.nőm), nem vette fel, nincsenek otthon, vagy levette a teló hangját. Majd visszahív, ha látja, hogy kerestem... Addig viszont nem tudok menni a mobilomért.
Szia Kata! Örülök, hogy kellemesen ünnepeltél. Remélem hamarosan a kezedbe lesz a mobilod ismét.
Sziasztok, ma alig csináltam valamit, nem volt semmihez kedvem. Délelőtt voltam a koszorúzáson, reménykedtem, hogy összefutok az öcsémékkel, de nagyon sokan voltak. Ők meg azt gondolták, hogy ha megyek, majd hívom őket, de a mobilom a barátnőmnél maradt, így nem tudtam. Most megyek mindjárt érte.
Igen megnézni meglehet a videót, de tovább nem megy.
Megnézem !
Várlak a vendégkönyvembe, most gyártottam :)
Leblokkolta a naplómat, nem látom a képeket és kitörölni sem tudom, mert nem látszik a törlési lehetőség sem. Nézz bele a Maruszja naplója 2-be egyből megtudod. Nem Te vagy a hibás, ne hogy azt hidd, én vagyok, hogy betettem.
Szia !
De mi a probléma a videóval?
Timi még nem is meséltem Neked, hogy a FB-ról betettem a naplómba azt a videót, amit Te tettél fel a VV. dalok közül. Képzeld ezzel elrontottam a naplómat. Már harmadik napja nem tudok vele mit kezdeni. Írtam Modinak és Hoxának is. Modi nem tud segíteni, Hoxa meg még nem válaszolt.
Na felébredtem, sőt már el is mosogattam (azt is), a kutyusok sétálnak. Most van lent a második.
Jó Pihenést majd jössz !
Nálunk mindig történik valami :)
De unalmas Timcsy! Megyek is aludni a fiúk mellé bújok. Majd este felé leszek.
Le kellett vágni a hajam végét , nem unalmas ez a mai nap :)
Én meg a hajamat égettem most le , még jó hogy csak a végét kapta el egy kicsit.
De olyan égett szag van majd el ájulok :)
Én most folytatom még kifőzöm a tésztát.
Jövök majd :)
Túl vagyunk az ebéden. Nem vette észre. Azt mondta finom volt.
Ó te szegény Marcsi. Hát hogy sikeredett? Csak nem veszi észre, úgy sincs ott melletted a konyhába, amikor mosogatsz.
Ilyet is régen nem csináltam. Odaégettem a csülökpörköltet, most áttettem másik edénybe, eldugtam a sütőbe azt amibe odaégettem, hogy Pali ne lássa meg. Tettem bele mosogatószert, hogy könnyebben feljöjjön az égett dolog. Hát hülye vagyok teljesen. Majd úgy mosogatom el, hogy ne lássa.
Most fejeztem be a reggelit, jól esett a bundás kenyér teával.
Szia Timi! Vigyázz azét a feldobással. :)))))
Szép Napot Mindenkinek !
Feldobom a pörköltet majd később leszek.