Netfüggők! (beszélgetés)
Nekem az Kata, hogy ne legyek már megint téma, mert rosszul írtam egy szót. Elismertem és kész. Amúgy igazad van. Régebben én is szóltam a helyesírásért, de rájöttem, hogy felesleges, amikor én is is vétek hibát. Nekem a legnagyobb bajom a helyesírással az volt, amikor egy nevet, egy tulajdonnevet kisbetűvel írtak. Valahogy az bántotta a szemem, mert tiszteljük már meg egymást annyira, hogy a neveket nagybetűvel írjuk. Nekem ez a véleményem.
Nekem is vannak ruhák is, amit sosem fogok felvenni, meg a rengeteg papír! Régebben gyűjtöttem az idézeteket, verseket (akkor még nem volt divat a net, kevés embernek volt), lefénymásoltam sok példányban, adogattam másoknak. Szerintem 15 évre visszamenőleg megvannak a számlák, de hogy minek ???
Nem tudom, hova lettetek, de most leírom a véleményem a helyesírásról, látom, megint téma volt.
Én azt gondolom, hogy ne szóljunk egymásnak ilyesmiért, mindenki úgy ír, ahogy. Ha figyelnénk rá, akkor bele lehetne kötni dolgokba, van, aki rendszeresen külön írja az igekötőt az igétől, néha hiányzik a vessző, stb... Ha meg valaki melléüt véletlenül, azt meg tényleg fölösleges megjegyezni utólag, úgyis mindenki érti, miről van szó ! Vagy nem jól gondolom? Mi a véleményetek erről?
Nálunk is igen sok kacat van. Én is szoktam selejtezni, már kellene megint.
Nagyon sokáig megvolt Andika cucca is. Majd jött a húgom és a lánya és kiválogatták, ami kellett nekik. A többit elvittem anyósomhoz és, Ő szétosztogatta a környéken lakóknak. persze még mindig sok pólója megvan. Nekem kicsik, a férjem meg ami egy kicsit fiúsabb azokat elhordja.
Nekem még lánykorombeli dolgom is van.
Szerintem Pistát más témák érdeklik, mint minket, ha akarna, jönne magától is.
Kimozdulni szeret, ha jó idő van, akkor főleg. Most inkább az a "baj", hogy nem férünk a kacatoktól, neki nem engedek semmit kidobni, és megígértem, hogy átnézek ezt-azt, csinálok helyet, mert tényleg én vagyok a gyűjtögető, igaza van. Majd óvatosan beadom neki, hogy holnap csak délután selejtezek. Nem szól ő bele, én is belátom, hogy muszáj lenne...
A barátnőmhöz busszal mentem, úgy nincs messze, 10 perc sincs, de tőle nem várom el, hogy Petrát hurcolássza azért, mert én voltam figyelmetlen.
Majd holnap megbeszéljük, hogy oldjuk meg, nem nagy ügy ez.
Hála istennek, hogy rendben van a kutya.
Hát az ilyen ünnepségekre én sem szívesen megyek meg mondom őszintén.
Köszi, úgy tűnik, hogy már rendben van. Vacsorázott is és már rendesen tud menni is, no meg már rosszalkodni is, főleg, ha Fickó provokálja. Mert Fickó olyan ám! Ugrik egyet előtte és hívja játszani, vakkant neki egyet. Olyan édes, imádom a kis k...-át.
Ő sem szeret kimozdulni? Az enyém se. Ilyen ünnepekre meg főleg nem.
Marcsi, Picur rendben van már?
Kata,remélem nem messze lakik a barátnőd?
Nem hogy holnap el vinné hozzád a mobilodat.
Úgy volt, hogy majd selejtezek még a 4 nap alatt, erre semmi ilyet nem csináltam. :(((
Holnap délelőtt meg jó lenne szétnézni egy kicsit az ünnep miatt. A páromnak már mondani sem merem, mi a tervem. :)))
Lehet, hogy így van. Szóltam Pistának.
Szerintem ez nem örökölhető, hanem jön magától. :)))
Majd mindjárt szólok neki. Dodi sem jön, de látom, hogy a másik fórumon ott van.
A rokonság mindig mondogatja, hogy nem tudják kire hasonlítok, mert senki nem volt ilyen finnyás mint én.
Nem értem Pista miért nem jön?
Én is nyűgös voltam délelőtt. De olyan jót aludtam délután, hogy csak na! Utána meg jó volt sétálni.
Meg tudlak érteni, én is finnyás vagyok.
Sziasztok lányok. Délelőtt nyűgös voltam, esett az eső, nem is nagyon haladtam semmivel. Kaja volt, nem kellett csinálni. Délután meg elmentem egy barátnőmhöz, akinek van egy 14 hónapos kislánya, Petra, velük voltam. Elég fárasztó volt. :)))
9 után értem haza, ott hagytam a mobilomat náluk, holnap mehetek érte...
Nem igaz úgy szárad a szám. Nem győzök inni. Amit kaptam lötyöt az utolsót kiöntöttem, mert zavaros lett és mint tudjátok finnyás vagyok! Ezért már ásványvizet iszok.
Akkor jó, ha itt vagy! Most vagyunk akkor egy páran.
Szerbusz Kata! Hogy telt a napod?
Itt vagyok Marcsi, vártam, hogy írjon valaki, erre látom írtatok.
Elment a film, nem volt egy nagy szám, kicsit idióta film volt.
Szia Bogárka! Hogy telt a napotok?