Netfüggők! (beszélgetés)
Koszonom, de ha nincs otthon senki, es nyitva az ajto, addig talan megkeresem az ekszeres dobozt!!!
Csak nehogy felhuzott egerfogot talaljanak a sotetben keresgelo ujjaim! :DDD
Szia Dodi !
Itt 2x volt ma zivatar le is hűlt a levegő.
Kop kop kop...
Be szabad jonni?
Nem valszolt senki a kopogtatasomra, akkor is be szabad lepni? Vagy incs itthon senki? en egy besurrano tolvaj leszek??? :DDD
Szep jo estet kivanok!
De most megyek sétálni, de vissza jövök.
Jó lenne ha megvárnátok.
Én azt hittem ismered már ezeket a neveket. Már sokszor írtam a nevüket, és akkor írtuk hogy mi.
Az Auchan olyan mint a Lidli, csak nagy bevásárló központ, a Tescó is ilyen. A Fressnapf meg állat eledeles.
Na megkóstoltam, egész jó, bátran ajánlom nektek, tök egyszerű, és gyors.
Egy kicsit több meggyet rakhattam volna bele. 1 üveggel használtam el.
Nem édes az a jó, a meggy megbolondítja egy kicsit.
Nyáron ez tök jó desszert.
Küldöm nektek. :))))
Mindjárt mehetünk le sétálni.
Az emberem megkóstolta amit össze dobtam meggyes, pudingos kekszes édességet, azt mondta jó, mindjárt kettő szeletett meg evett.Mindjárt vágok én is magamnak, hogy milyen lehet a meggy a vaniliás pudinggal.
Hát megint egy csomó pénzt ott hagytunk, pedig magunknak nem is vásároltunk semmi kaját.
Lidlibe vettük a szokásos olcsó üditőt a szénsavasat, kolát, meg a narancsot, mert azt issza állandóan az emberem. Én nem iszom meg.
Na itt vagyok. Közbenn séta után elugrottunk az Auchanba, meg a Fressnapfba vásárolni.
Auchanba, csak a süteményekhez vettem meg az alap anyagot, meg a tortához. Ja meg tisztítószereket vettem.
Nem félek, nem volt vészes zivatar :)
Joci mindjárt jön :)
megjött a férjem. Mondja, hogy leviszi a kutyát, mert mindjárt esik az eső. Le is vitte Picúrt, közben sütött a nap. Gondoltam én meg leviszem Fickót elkezdtem készülődni, már a cipőmet akartam felvenni, amikor hallom a párkányon zörög valami, hát szakadt az eső. Így aztán nem vittem le. Paliék feljöttek Picúrral. Majd elállt az eső, süt a nap továbbra is.
Most levitte Fickót. Úgy, hogy én nem sétáltam. De még ma úgyis lesz lemenetel, majd akkor megyek.
Timikém ne félj! Én sem szeretem, ha dörög és villámlik és egyedül vagyok.