Netfüggők! (beszélgetés)
Azért írtam rögtön ki Katám, mert nem akartam a bonyodalmakat megint, meg a félre értéseket. :)))))))
Gondoltam jó lesz ez hogy az elejére oda írtam.
Itthon vagyok, nem megyünk sehova.
Elütjük az időt. Talán holnap Békéscsaba :)
Azért írok kevesebbet mert itt 1 gép van és keveset tudok előtte ülni, csak benézek időnként.
Szia Kata !
Kösz jól :)
Hát igen, de azóta már aludtam egy kicsit, kivételesen néztem a VV-t, és azon aludtam. Olyan rossz, ha rám jön az álmosság, semmire sem vagyok jó, csak kóválygok.
Klárikának meghúzta a haját a játszótéren egy kisfiú, szegénykém alig bírta abbahagyni a sírást. Pedig nem nagyon, mert alig látszott ki a haja a sapka alól, inkább a sapka kötőjét húzta. :))) Kicsit nyűgös volt egyébként is...
Szia Kata! No és Timcsy is szia!
Kata az öcsédék akkor jól kitoltak Veled! De nem baj, legalább felébredtél.
Mi meg egy nagyott sétáltunk a kutyákkal.
Hányingerem van az uzsonnától. A férjem jól letolt, mi a fenének eszek ilyen szarokat? Hát lehet, hogy igaza van, de ha fogyni szeretnék!
Basszus Mónika, én meg elhittem, le is döbbentem egy pillanatra... Úgy még hatásosabb lett volna, ha nem rögtön leplezed le magad. :)))))
Álmos vagyok, de nagyon éjszaka rosszul aludtam. Az öcsém meg jön Klárikával a házunk mögötti játszótérre. Azt mondta, csak akkor jönnek, ha kisüt a nap, erre nem kisütött !!! Nem baj, legalább felébredek.
Én szeretem a húslevest. És általában leveseket is csinálok, de csak hétvégén. Hétköznap egytálétel van.
Én már utálom a gyümölcs leveseket, minden áldott reggel lúgosító valamilyen gyümölcslevest kapok.
Nem tudjátok mit főzzek hétvégén? Most megkívántam a tokányt, amit írt Marcsi, hogy ő is azt főzz.
De a zöldborsó levest is megkívántam, zöldséggel, nokedlival, Gyümölcs levest is megkívántam, minden nap azt ettem, mert azt rendeltem, rá adásul 2 adagot rendeltem.
Megkívántam a milánóit is.
Olyan gond sokszor ez a főzés. Minden hétvégén nem süthetek csirkét.
Hús levesért nem nagyon vagyunk oda, nálunk ritkán van.
Szia Móni!
Értem!
Na mindegy!Úgy látszik mindenki átesett egy kis krízisen!:D
Majd Pista is lehiggad!:D
Marcsi az finom a tokány amit írtál, csurog a nyálam.
Mi is szeretjük a tokány féléket, még tejszínesen is. De régen csináltam. Régen minden hétvégén valamilyen tokány volt nálunk.
Csak bekukkantottam. Szia Kriszta. Pista azóta nincs, mióta volt a Melcsi és Dodi közt vita. Elég nem szépen beszélt Melcsi Dodival, és akkor Dodi elment, de azóta vissza tért, hála istennek, és Pista azóta nincs.
El lett üldözve, mi csábítgatjuk vissza, csak nem sok sikerrel.
Legálabb Dodit sikerült, igaz sokáig tartott.
Ááá!Van itt pénz!Nem is gondolnánk ,hogy mennyi!mióta átköltöztünk az új boltba,tapasztalom!
Mi van Pistával?