Netfüggők! (beszélgetés)
Jó helyre küldöd, mert én nem látok ilyet, csak Robert Szule-t, akit nem ismerek.
Azt szerettem volna megemliteni, hogy kuldtem a G mailedreegy par kuldemenyt, es ha meglatod az idegen nevet rajta, ha annak a feladoja n8hhe vel kezdodik, azt tolem kaptad, nem virus! Es ha van idod ra javaslom, hogy megnezd oket, es kerlek emlitsd meg nekem, ha tovabbra nem kersz hasonlokat.
Szia, én vagyok, de lehet, hogy te már nem... :))
Szioka Moni, Marcsi, Kata, itt vagy meg?
Ha pasz egy E-Mailt es a felado cime n8hhevel kezdodik meg ne dobd ki! Ha megengeded, javaslom, eloszor nezd meg... met az szerenysegem tol eredezett...
[Amator radiozom es a kormany azt a hivojelet adta nekem]
Telefonon beszéltem, elnézést. Mindjárt megnézem amit küldtél.
Nekem át jött Marcsi. A szépséges virágok. Tavaszi virágok, annyira szépek.
Jó éjszakát Marcsi. Aludjatok jól. Megy a mosógépem még, ki kell teregetni.
Marcsi le fagyott a gépem, nem volt internetem, közben át ugrott az öcsém valami kábelért, mert az ővét nem találja, szerencsére nekem volt, az új telefonhoz, közben jó hogy át jött mert át küldtem a telekre, a nagy kuvasz kutyának hogy adjon enni.
Ciki de mi elfelejtettük.
Na jó, nem várok tovább. Aludjatok jót, holnap beszélünk. Puszi mindenkinek!
Szóljatok, hogy átment-e?
Kata! Küldök Neked is valamit, Mónikáéknak már elküldtem 2 szép dolgot.
Szerintem nézd meg, hogy a youtube-on valami más videó hogy szuperál.
Nekem ment, nagyon aranyosak.
Nektek ment a videó? Vagy csak nálam nem megy.
Össze fog jönni a randi, meglátod!
Nem tudom, miért nem megy a kép, elvileg kellene, mert videó.
Hát nekem nem játszotta le sajnos. Csak a hangot hallottam, de a kép nem mozdult. Most nálam lehet a probléma? Elképzelhető, mert amikor írok, már rég leírom amit akarok, és csak egy kis idő múlva jelenik meg, hogy mit írtam.
Holnap én sem főzök, mert maradt a férjemnek a mai napról. Lehet, hogy holnap talizok Timivel, jó lenne, akkor én is kimozdulok itthonról.
Ez olyan cuki, nézzétek meg:
[link]
Állítólag holnap nyárias idő lesz. A mai időjárás pocsék volt, de legalább nem esett sokáig az eső, meg nem volt hideg.
Hát ha jó idő lesz, akkor inkább kimozdulok a lakásból, és lehet hogy nem is főzők, még van kaja, amit ma rendeltem.
Igen, sajnos én is tudom... :((
Én is örömmel olvastam, hogy jobban van, azonban úgy gondolom, hogy sajnos ez csak átmeneti állapot. Mindenesetre jó volt olvasni, hogy Katával nevetgéltek.
Persze, így is nagyon jó volt, jót nevettem rajta ! :)))))
Kata örülök, hogy jobban van a barátnőd.
Jó, én viszek fényképezőgépet. Remélem átjönnek Timiék Csabára. Érdekes lesz találkozni vele.
Én ma olyan sok nápolyit megettem, pedig nem jellemző rám. Most meg rosszul vagyok.
Ha esetleg sikerül a találka, akkor számoljatok be róla, ja és egy közös fotót is kérünk, hogy meglegyen örökítve.