Netfüggők! (beszélgetés)
Sajnálom, remélem semmi baj nem lesz az anyóspajtással!
Pakinak sok puszi és persze Neked is.
Küldtem a napocskát! Puszi
Most kutyákat sétáltatok, mert egyedül vagyok. Pali füvet nyír az anyjánál.
Itt is szupi idő lett.Fülészeten túl vagyunk,de a fogászaton szabin voltak.:S
Sajnos jól sejtettem,hogy dugasz van a Paki fülében.Kimosták neki.Sajnos savós is,úgyhogy melegíteni kell.Majd egy hónap múlva kontroll.
Anyósom reggel elájult a wc-ben megint.Még jó,hogy a Laci otthon volt pont akkor.
Na megjöttem a Wellnesből. Nem voltak sokan, hárman pihentek, így szabad volt a medence.
Ittunk teát is, mert volt tea bár, gyógy teák.
Kezdek éhes lenni, kellett nekem keveset enni reggelire.
Hű, akkor nagyon szép lettél. De jó Neked!
Nálunk süt a nap és jó idő van, eső nem esett.
Küldök arra egy kis jó időt!
Most le nézek a Wellnesbe átöltöztem fürdő ruciba.
Meg láttom mi újság ott lent, ha vannak, akkor vissza jövök. Tegnap is 2 Német gyerek volt a medencébe, ugráltak, így kihagytam. Nincs szinte egy magyar vendég itt, csak mi vagyunk szerintem, meg az egyedüli kutyás. Séta hajókázni akartunk volna menni, de mivel esik az eső, így nem tudunk menni.
Sziasztok Mindenkinek!
Mosok nagyüzemben, aztán pakolásztam. A férjem fodrásznál volt, délután megy az anyjához füvet nyírni.
Hála a magasságosnak, hogy nem híztam, de mondjuk nem is fogytam semmit! Most már örülök, hogy vége az ünnepnek és most már kemény leszek magamhoz! Pedig a hétvégén rosszalkodtam egy kicsit. Még bort is ittam, felbontottuk a Mónikától kapott bort, nagyon fincsi.
Szia Timcsy és Kriszta!
Timcsy jó munkát, keveset kívánok mára! Kriszta nagyon helyes, hogy elviszed Pakit, ne szenvedjen az a kis drága!
Szép napot Nektek!
Szia Mónika!
Nem értettelek félre, mert egy korábbi beírásomban írtam, hogy nekem a férjem is horkol, no és a kutyák is. Tehát mind a három kandúr horkol. Még jó, hogy az egyik fülemre nem hallok valami jól ilyenkor a jó fülemre fekszem és egész jól elalszok.
Remélem Te is jót aludtál, ha bár írtad, hogy a kutya jól aludt, de remélem, hogy Te is.
Fogászatra megyünk,meg a fülészetre.A fogai szarok,így muszáj megnézetni,mert fájlalja őket.
A fülében a zsír kicsi kora óta összeáll és sokszor alig hall ez miatt.Így időnként meg kell látogatnunk a fülészt,hogy kiszedje a dugaszt.
Élvezte a locsolkodást,bár azért túl sok helyen nem voltunk.Kapott tojásokat,kis ajándékokat,meg pénzt is.:D
Mi a mai program Móni?
Jó reggelt mindenkinek.
Aránylag végig aludta az éjszakát a kutya, reggel morgott, mikor hangot hallott lent a kertes házakba. Marcsi félreértettél,nem a kutya horkol, hanem a kutyát nem zavarja, ha horkol Zsolt.
Kriszta miért kell vinni Pakit orvoshoz? Csak nincs valami baja? Locsolkodott a kis srác? Élvezte?
Sziasztok!
Reggeliztünk,majd nem soká indulunk a oki körútra.Már egy hisztin túl vagyunk.:S
Nekem is a kutyáim is horkolnak. Lehet, hogy elkapták a gazdától. De mindent ugyanúgy csinálnak, mint az ember. Van amikor hangosan, lehet hallani, hogy húzzák a lóbőrt.
Mindenkinek jó éjt!
A kutyámat nem zavarja a horkolás. :))))))
Na most már tényleg megyek. Puszi
Jó éjszakát kívánok Neked is Mónika és mindenki másnak is!
Ki horkol egyébként? A szomszédban?
El köszönök, mert fáj már a hátam, meg álmos is vagyok. majd holnap jelentkezem. Jó hogy vagytok. :))))))
Mindenkinek jó éjszakát. Puszi. Majd jelentkezem holnap.