Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok, most kajáltam, kirándultunk egy kicsit Fertődön. Mikor el indultunk szép idő lett. Tegnap melegebb volt. Most megyek le Wellneselni még utoljára, meg be nézek, mert van kondi gép is, de meg sem látogattam.
Nagyban itt megy a konferincai terembe a nép hülyités, valami matracot árulnak.
Sörkamion! Tedd ki te is had gördüljön tovább, hadjusson el mindenkihez ,ne szomjazzon senki! :D:D:D
|^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BORSODI...............| |||";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
Mónika! Küldenék egy kis jó időt felétek! Itt most is nagyon meleg van és süt a nap is.
Hétvégén anyáknapján lehet, hogy ha nem esik kimegyünk anyósomhoz és Pali bográcsban főz maguknak, mert nekem hozzák a dobozkáimat.
Ma volt itt a csaj és fizettem neki az egész hetet, meg megrendeltem a jövő hetit, de most megint újítottam. Egy evéssel kevesebb lesz benne, de nekem nem kell, hogy napi ötször egyek, elég lesz négyszer is. És ennél ott van mellette, hogy egésznapra mennyi kalóriát fogok enni. Meg rendeltem Alga kapszullát, mert e mellé nem jár.
A fiúk alszanak, az én szemeim is csukódnának lefelé.
Sziasztok!
Ha ez vigasztal Móni,itt is olyan hülye idő van.:S
Mondjuk én melózom,úgyhogy mindegy.:DDD
Na itt vagyok! Nem ma megyünk haza, hanem holnap pénteken, csak Zsolt még kérdezte, hogy ne-e aludjunk itt még 1 éjszakát holnap, és akkor csak szombaton indulnánk haza. De én menni akarok holnap, a jóból is megárt a sok. Mindenhol jó, de legjobb otthon.
Marcsi, nem viszem túlzásba a (barátnőmet)csak házilag készített tortát viszek neki, meg nem vágott virágot, hanem cserepes virág lesz benne a kosárba. Majd nem úgy néz ki, mint a Májusi kosár. Tavaly kaptam először Zsoltitól, és nagyon megtetszett, illetve tartósabb.
No sziasztok!
Először is örülök neki, hogy Mónika jelentkezett, már kezdtem aggódni az este. De gondoltam, hogy valami van, azért nem jelentkezik. Hát így is volt.
Sajnos a németek ilyenek! Sokszor nem tudják hol a határ? A gyerekek is ilyenek ismerem őket.
Mónika! Le a kalappal, hogy Te mennyire készülsz a barátnőd születésnapjára! Azért ne vidd túlzásba, tudod ezt csak jóindulatból írom.
Egyébként eddig azért nem írtam be a fórumra én sem csak reggel, mert most jöttünk haza Palival a temetőből. Ugye bár gyalog kell menni, jó messze van és még ott kiszedtük anyunál a sír közötti füvet, Andikánál alíg volt ilyen, mert jól összeilleszkedik a lap, nem tud fű kinőni körülötte. Lesepertem a sírokat, mert fűnyírás volt a temetőben és óhatatlanul is odaviszi a szél. Vittünk ki törökszekfűt. Most már annak van itt az ideje. Ezt szeretem, mert nagyon hálás és sokáig szép, akár 2 hétig is. Éppen kifogtunk egy temetést a ravatalozónál, úgy ahogy alíg tudtuk kikerülni őket, de visszafelé másik temetői kijáraton jöttünk ki, nem a főhelyen.
Nagyon siettünk, mert a kutyák meg addig egyedül voltak és nem szoktuk őket sűrűn egyedül hagyni.
Szerencsére nem volt semmi gond, de nagyon örültek nekünk. Nagyon picivel több mint 1 órát voltunk oda csak, de nekik ez is sok idő.
Most úgy elfáradt a lábam, hogy remeg, mert aztán jöttem ám, mint a meszes!
Most várom a Gastroyalos csajt, mert ma fizetni kell neki. Most megint átvariálom a kajámat, mert ez nagyon drága volt még mindig, amit ettem.
Mónika! Nekem is szokott ilyen lenni, hogy bedugul a fülem. Nagyon rossz, remélem rendbejösz!
Nekem még az is elég, ha alszom és ráfekszem, néha úgy ébredek, hogy nem hallok.
Akkor ma mentek haza? Vagy holnap délelőtt?
Mindenkinek kívánok szép napot. Nálunk nagyon meleg van.
Még sosem kaptam egy kosárnyi virágot. Biztos örülni fog a barátnőd neki nagyon.
Igen, a rák nagyon rossz. :( Főleg az, hogy olyan bizonytalan betegség. Nem tudhatod, hogy meggyógyulsz-e belőle. :(
Folytatóm, nem tudom hogy csináltam ezt. Na mindegy, írtam, és elküldte félig.
Szóval mondtam Zsoltnak, menjünk haza, ne maradjunk itt még pénteken is, mert nem kis pénz az is, meg már megírtam Annának is, hogy megyek haza pénteken, mert tortát süt, mert a (barátnőmnek) lesz pénteken a szülinapja, és meg szeretném lepni, még virágot is küldök neki, le lett beszélve múlt héten a virágossal. Nagy virág kosárba teszi, és kiszállítja neki.
Sziasztok!
Lencsefasírt? Hmm, még nem is hallottam ilyenről. Húsvétkor én is ettem rendesen, két kiló visszajött nekem is. :(
Hát ez az ! Mindegy, majd igyekszem. Most már tényleg megyek, mert reggelenként zombi vagyok...
Puszi neked, jó éjszakát!
Most én is lapítok Kata, mert húsvétkor én is rosszalkodtam, meg is látszik a fogyásomon. Olyan hamar visszaszed az ember és mennyit kínlódik, ameddig lead.
Rá se ránts Te jó vagy így is!