Netfüggők! (beszélgetés)
Lányok megyek, mert álmos vagyok. Az FB-n már el köszöntem. Puszi nektek. Jó éjszakát nektek.
Egyáltalán nem haragudtam meg.
Írd már meg priviben légyszíves, az orvosi dolog főleg érdekel... Ugye nem haragudtál meg ???
Holnap kezdődik nálunk a munka. Csinálják az erkélyt. Vagy már írtam, akkor bocsi.
Majd elmúlik a rossz kedv.
Biztos közre játszik az idő járás is. :)))))
Hát kinek nem az? Nekem is az, sajnos
Sziasztok! Nem szokta olvasni a fórumot.
Kata! Ne haragudj rám, de máskor igérem nem írok olyat, hogy felcsigázzalak. Most sem kellett volna írnom semmit, de mégis eljárt a szám. Nem tudok úgy csinálni, mintha minden rendben lenne, közben meg semmi sincs rendben. Eléggé hangulat ember vagyok. És most szar a hangulat.
Így már értem, ő biztosan nem ír be... Laci nem tud belépni, nem is szeretném, ha látna, nem mintha olyanokat írnék... :))
Igen is, értettük. Az baj, hogy velem csak azok beszélgetnek, akik ismernek, a többiek, hozzám sem szólnak. De nem csak nálam van így.
Szia !
Most nem volt festés, mert az volt nem régen.
Tessék pörögni,vinni a hangulatot mert én nem vagyok mintha ott lennék ! :)
Én a férjére gondoltam, hogy most biztos nála van a gép, és lehet, hogy olvas minket.
Kire gondolsz, Marcsira? Vagy a férje is szokott itt olvasni?
Nem hiszem, hogy most olvas, akkor szólna is.
Na szia Timcsy, örülök, hogy szép lettél. Festés is volt?
Nem voltál az FB-n, és nem is ment nagyon. nem volt pörgés, na majd talán most
Komolyan mondom, jobban fáztam, mint télen szoktam.
Jó Estét !
Hazaértem a fodrásztól, be van lőve a séró :)
Tudod ilyenkor nem szokott lenni Marcsi. Kutyákat intézi, vacsora van ilyenkor, meg Pali használja a gépet. Meg lehet, hogy olvas is minket :)))))
Te vagy az én emberem, legalább megértesz, ugyanis én is nagyon fázós vagyok. Ma sokkal jobb idő volt kint, mint az irodában, jó volt, amikor el kellett mennem valahova. Az a szerencse, hogy délután oda sült a nap, és melegít. Igaz, hogy a monitort alig látom, de jól esik a napocska melege... :))
Marcsi ugyan hol van? Lehet, hogy a volt vőlegénye van a gépnél...
Köszike kérdésed. Dolgoztam én is egész nap, meg fáztam a szokás szerint egész nap.
Már akkor is álmos voltam, amikor jöttem. :)))
Ráadásul beborult az ég is. Veled mi újság van, hogy telt a napod ?
Kávét nem mondom, hogy igyál, mert már késő van
Most jöttél
Ne csináld már ezt
Álmos vagyoooooook !!!!!!!!!
Engem is felcsigázott Marcsi, mert engem is érdekelt volna, de hát ez van.
Ha két ember tudja, az már nem titok :)))))
Nem jó! Azért sok, mert elveszik tőlünk azt a feladatot, amit csinálunk, ezért kell vele kapkodni. Utána nem tudjuk, mi lesz, de erről majd...