Netfüggők! (beszélgetés)
Szép jó reggelt mindenkinek. Esett az éjjel az eső, minden csupa viz lent, és sár. Most kisütött a napocska. Most be szaladok a fodrászhoz, csak egy gyors mosásra, meg be szárításra,rám férne már festés is, mert igen csak le van nőve már, meg akkor már szolizok egyet, és akkor így lejár a bérletem. Este hét után leszek.
Ma péntek van, és 13.-ika, tudjátok nem szeretem a 13-as számot. Na megyek. Mindenkinek szép napot kívánok. Puszi nektek
Mert tornázni volt :)
Szép Estét Mindenkinek !
Sziasztok... Megyek a fiúkra vigyázni, most esett le a szülőknek, hogy ma mennek színházba (ma van a bérletük szerinti előadás)
Majd jövök, most 2 hétig nem dolgozunk, utána meg ki tudja...
Az már nem sok idő.
Nekünk digis a tv és a net is mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Hát igen, nagyon bosszantó lehet neked aki ennyire dominózik.
Szia Mama!
Próbálj megnyugodni, ezen már nem tudsz változtatni nem érdemes idegeskedni.
Bár én lehet szolgáltatót váltanék mert ez ha jól emlékszem nem az első ilyen eset.
Szia Mónika!
Képzeld épp most van egy kis pihi, szerencsére januártól nem volt az a pangás ami előtte minden évbe jellemző volt, gondolom most már tartalékolnak az emberek a nyaralásra.
És te hogy vagy?
Sziasztok!
Olyan pipa vagyok, hogy nem látok a méregtől.
Éjféltől most 16.02-kor jött meg az internet.
Az éjszaka se telefonon, se internet nem volt. A telefon valamikor délelőtt megjött, de az internet
b---ott! A férjem felhívta a szolgáltatót és úgy kiabált velük, hogy nem igaz.
A mai dominózásomnak annyi. Most vettem fel az elsőt és még egy lesz. Jól visszaesek.
Robbanok!
Sziasztok! Csak bekukkantottam. Szia Zsu, mizújs veled? Be indul a hajtás most gondolom, jön a jó idő. Marcsi biztosan el van foglalva a palacsinta sütéssel, nekem is dobhatnál át egy párat Marcsikám :)))))).
Még nem vagyok otthon, majd otthonról jelentkezem. Puszi nektek
Sziasztok!
Egy kis időjárás jelentés innen is: itt is csodaszép idő van, már be is száradt a reggel mosott cucc az erkélyajtó is tárva-nyitva.....
Sziasztok!Isteni idő van!!!Igaz ma dolgozom,de legalább a kedvem jobb!
Egyébként nálunk a lakásban kellemes az idő,de a Laciéknál,mintha a hűtőszekrényben csücsülnél.Nem csodálom,hogy nem tud meggyógyulni...