Netfüggők! (beszélgetés)
Nagyon jól hangzik, mindent bele ! :)
Jó bulizást !
Jó reggelt mindenkinek!
Én is nagyon várom a találkozásotokat!
Örülök, hogy Mónika többet tudtál aludni.
Sziasztok!Most voltam boltban!Anyu ha minden igaz,süti az almás pitét!Náluk festés van ma :S
Megyek rendezkedni,de főleg füvet nyírni,mert elmaradt a napokban :S
Persze,hogy lesznek képek,sőt én egy videót is szeretnék,Kriszta+exem motorozásáról,este dödölle fesztivál,salsa party lesz,tűzijáték,tűzzsonglőrök,itthon bográcsozás,stb....alig várom :))
Jó reggelt! Péntek van, hála istennek. Szombaton még sem jön a vendégem, majd jövőhéten jön.
Szép napot kívánok mindenkinek.
Ma éjszak tudtam egy kicsit többet aludni, nem ugatott annyit a kutyám.
Akkor jó, mert mikor találkoztunk elég vékony voltál.
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Azért annyira nem vagyok vékony!:DDD
Móni a Te alkatoddal semmi baj.Orvosilag úgy hívják,hogy jól táplált.:DDD
Nem pasi ügy tmarietta. Holnap étterembe megyünk szülinapot tartani, után leviszem a kutyát sétálni, mert Zsolt nem ér rá, és én viszem le, tehát majd leszek este felé, meg ha napközbe be tudok nézni. Pénteken vendégem jön, és szombaton is.
Nem pasizok, mert nem kell, különben is nincs normális pasi nagyon. Mind csak azt akarja :)))))
Remélem nem haragudtál meg? Én arra a kis édesre gondoltam aki a kezedben van?
Imádom az ilyen kutyákat, de nekünk sajnos nem lehet mert a párom..... :-(
Szépek legyenek azok a kis drágák :-)
Nekem a Picur a favorit :-)))
Forog a ventilátorod? Mármint gondolom, nem folyamatosan fúj rád, csak amikor éppen ott tart.
Én elég jól a bírom, a nagy melegben egész éjszaka ment. A munkahelyen nincs olyan meleg, de ezt már mondtam.
Én meg amikor mentünk 3 éve vonattal a művészetek völgyébe, akkor vettem legyezőt a vonatra, de otthon felejtettem. :P
Az a baj egyébként vele, hogy sokat kell dolgozni, aludni sem lehet mellette.
Legalább addig legyen meg az illúziók míg legyezzük magunkat, hogy mi is Madámok vagyunk.:-)))
Én itt a munkahelyemen használtam és nem nagyon érdekel ki mit gondol:-))
Kaptam a kolléganőmtől egy fekete alkalmi:-) legyezőt.
Az esküvői vacsorán az volt nálam, mondanom se kell (mindenki ad már egy kicsit ide) de először csak nevettek rajtam:-)
Nem nevetlek ki. Én már láttam van, aki az utcán is legyezi magát. Persze egy kicsit megbámulják az emberek, de kit érdekel? Igazad van.
A szalmakalapos nőket is megbámulják, mégis egyre többen hordják. A múltkor olyan szépet láttam a kínaiba, még gondoltam is, hogy én is veszek egyet magamnak. Amikor Korfun voltunk, ott abba jártam, de ez már régen volt. meg ott elfogadott, mindennapos viselet.
Ahogyan nálunk is melegszik az éghajlat lehet, hogy mi is abba fogunk járni, no és legyezővel, mint régen madammok, de bánja kánya!
Marcsi én is a ventilátorral küszködtem, csak nekem a fülem gyulladt be.
Megtaláltam a megoldást, de tudom most ki fogsz nevetni.
Vettem magamnak a kínaiba egy legyezőt.
Nem örülök meg a melegbe és a fülem se fáj.:-)))
Sziasztok!
Most végre van egy kis időm írni.Tegnap alig voltunk otthon.
Lacival intéztük a dolgunkat.Délután meg bevásároltunk a Pakinak cipőből.Kapott 3 párat.Nyáron 1 számot nőtt a lába.:)
Úgy tűnik túl vagyunk az oviba menés nehezén.Már ordítás és sírás nincs.Haladunk.
Marcsika örülök, hogy jobban vagy már.
Csak bekukkantottam. Örülök, hogy Melcsi és Kriszta fognak talizni. Inni is fogtok majd csajok?
Sziasztok!
Köszi Marcsika :-)
Majd jövök addig is jó csevegést:-))))