Netfüggők! (beszélgetés)
nem anyukám! :D ki lenne?:D
Amúgy kilóméter hiányod van? ennyire futkorászni szeretnél? :D
simán!bevállalós vagyok!:D
de bármikor tartom a vállam,ha rossz napod van!
Nalátod! ha törölnéd magad, nem tudnál velünk beszélgetn! :P :)))
Amúgy édesek a gyerekeid, a nagylányod csodaszép! :))
Akkor fussak még egy kört??
Brumm-brumm!
Nem viccelek, a barátnőim mindig azzal kergetnek ki a világból,h. cukkolnak milyen "bányarémeket" tudok össze szedni! :D:D
De engem tényleg nem az érdekel...
Valahol hallottam: A férfi olyan, mint a medve, minnél csúnyább, annál szebb! :D
szóval nem a külső számít, én is megöregszem és megcsúnyulok...:D
Hahh! Hízik az egom!:))
Amúgy egyetértek, ha szerelmes vagyok, tojok rá,h. hogy néz ki az illető, nem az számít, attól lesz szép, mert szerelmes vagyok! :)))
úúúú! utálom a fogorvost!:O)))
mi is voltunk ma orvosnál, szuri volt, de semmi sírás-rívás! meglepődtem elég erőteljesen, egy nyikk sem volt! :)) olyan büszke anyuka vagyok! :D:D
De aranyos!! Szerintem, Ti vagytok a világ, legintelligensebb, legdögösebb, legszexibb, legbelevalósabb, drága jó, ízig vérig NŐK.
De az én kedvesem, púposan féllábbal élne, akkor is Ő lenne az istennőm! (mert szeretem!)
jóóó! magyarázd ezt egy fülig szerelmesnek...:))
persze, tudom, mégis nehéz elfogadni,h. jönnek-mennek...:S
szerelmek jönnek mennek!
de a barátok azok örök!
nem érünk, az szerelem...
más! :))
Hát, ahogy gondolod, pesze, megértem, így csak rá emlékeztet...:(
Nah ez így ebben a formában nem igaz!Én ismerkedtem társkeresőn,iwiw-en,stb...egy sem volt kamu!Hoxás pasikban csalódtam! :S
Ha nem portálon ismerkedsz is ugyan annyi az esélye a kapcsolatnak,mintha a közértben találkoznátok!50-50%!
Persze lezártam én is! De nem fog a hely itt nélküle. Ezért gondolkodom a kilépésen.
/köszönöm a meleg szavakat/
tudom! :S
tényleg sajnálom, de nem tudsz vele mit tenni, hajthatatlan...
és ő így döntött, tiszteletben kell tartani...
Amúgy igen! Hoxán se, és más ilyen portálokon se szedj össze senkit, nem megbízható, vagy mint a Ti esetetekben, nem lesz úgysem jó vége...:(