Netfüggők! (beszélgetés)
azta miket olvasok itt.....:O
jobban teszi!főleg az előbbi után...:DD
Mondtam már neki, hogy olvassa el a fórumot, lenne egy heti olvasmány de nem akarja.
azé vagy te ilyen bátor pista!!! :)))
ország-világ előtt zavarba hozol! :)))
ez felért egy vallomással!! :))) nem félsz,hogy az asszony olvas?? :))))
Tudod én már csak ilyen maximalista vagyok.
Holnaptól gyönyörűek lesznek a fogaim is aztán összeszedek tiz kilót, gyúrok egy kicsit és megszerezlek téged.
van persze.sokan szednek tömegnövelőt,mert nem tudnak hízni.főleg betegség után.
Pistáááám,nehogy elkezdj valami csodaszert szedni,aztán az shwarzeneggert is lekörözöd! :DDD
gyönyörű lelkem,is szed valami bogyeszt,meg gyúr rá ezerrel!attól ilyen szép,hiszen láttad! :)))
aranyos vagy!Majd lesz téma nyugiii!Ti úgy is írtok,akinek nincs naplója,az majd ír-válaszolunk-és elindul a téma!ne aggódj! :)))
Ezekkel a kiegészítökkel hízni is lehet?
árulunk mindenfélét.fehérjét,vitaminokat,fogyókúrás cuccokat,mindent ami a sporthoz vagy az élethez kell.haha micsoda reklám szöveg.
szeretem csinálni!
Milyen az a gyúrós bolt? Mifelénk nincs ilyen.
azt ami nincs benne a naplóban!mert az az izgi igazán!:D
Demoon! Szerintem nyugodtan rakd vissza a képeidet. Ha már naplót is írsz nincs mit titkolnod. Egyébként sincs szégyellnivalód.
eladó vagyok egy gyúrós boltban ,otthon meg pulcsikat szabok
Ugye mondanom sem kell, hogy én is vacakolok a géppel. Sokszor csak teker, teker.
Szerinte a Hoxán van csak ez a gond, mert egyébként nem vettem észre.
Akkor lehet,hogy az oldallal volt valami.
Azon gondolkoztam, ha most olvassuk a naplódat mit kérdezünk tőled?
remélem is,hogy jó lesz!nemtom,az én gépem s szarakodik,pedig tegnap lett újrarakva!exem itt járt,és unalmában újrarakta! :D
álmos vagyok!és hol van még az alvás idő....munka után munka vár...
Elolvastam a naplódat. Jó lesz.
Már kétszer írtam ezt is. Nem akarja elküldeni a gép. Nem tudom mi van. Azt írja ki, hogy a kiszolgáló nem található.
aha,100 fele kell naponta írogatnom,elég macerás!H meg valakinek kihagyok valamit,és utána valahol olvas mást,akkó meg le vagyok b*va,hogy nem mondtam....:)))
Azért írtam itt már kétszer is mert azt hittem az elsőt nem küldte el. Kínlódik a netem.
Jól teszed. Már elkezdted?
Igen,egy két elősző,hogy tudjátok összerakni a képet a későbbiekben! :)
halihó!én meg szerintem feladom a domi játékot!Hülye is vagyok hozzá,meg erre is rászokok!Viszont közkívánatra naplót írok!Ha érdekel olvasd el,még kicsit uncsi,de nem fogtok unatkozni! :)))
Visszajöttem nagynehezen. Már azt hittem a dominómat sem birom felvenni mert elment a net.