Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt vagypk én is. Közbe bekukkantottam mikor hazajöttem de nem láttam senkit és aludtam egy jó nagyot.
Rendicsek! Milyen napod volt,
áhhh, biztos nem!! :)
vagy ha igen, akkor majd ketten folytatjuk :D
Megöltem a bulit...szerintem! :)))))
nem is értem, miért nem beszélgettél magaddal :DDD
de ez egy kicsit tényleg fura, hogy senki sincs... azt hittem hazajövök, bekapcsolom a gépet és zajlik az élet! Erre tessék :)
Én itt vagyok...csak nem vagyok kizo...hogy magammal beszélgessek!:)))))
Örülök, hogy jöttél és a fehérnép közé csapsz! :)
Sziasztok!
Hova tünt mindenki? Mi ez a pangás???
Én is ezt tettem...kell a kávé, mert elalszok...és a törperépám kihasználná az idő a zsiványságra! :DDD
én is megyek...
Igen,erről már beszélgettünk régebben!Tudom,hogy nem ítélsz el,mert tudod a sztorimat!Meg különben sem nagyon érdekel,más mit mondd!Majd ha ő kerülne ilyenbe,mást mondana!
Teréz-anya! :))) minnyá mennem kőőő!de lenyelek még 1 kv-t,fussa az időmből! :)
Tudom erről már egyszer beszéltünk és emlékszem. Megértelek! Ne aggódj nem ítéllek el! Tudod a Terézanya szindrómám még mindig meg van! :/
A saját érdekeimet,mindenki máséval előbbre helyezem!Sokáig éltem szarul,semmi nélkül!Nem akarok többet a béka pi*ja alá süllyedni!Mindent megteszek annak érdekében,hogy ÉN jól érezzem magam,és többet ne kelljen nélkülöznöm,depibogyót szedni,és azon morfondírozni,hogy melyik a leghatásosabb módszer,amivel végezzek magammal!NEM!!!!!!!
Ahhhhhhhh! Ja! Ez így is mükszik! Jó, hogy ilyen önzetlen a szereteted! :))))))
nem tudsz meggyőzni!Megvárom még magától...érted?Nem tudja elérni,hogy elmenjek albérletbe!Hülye nem vok!Nem hagyom itt a házat!
NO STRESS--ágica!
Ja! Engem meg minnyá megdorgál a hoxásnéni! :DDDDDDDDD És akkor örülhetek, hogy nem zár ki buzdításért! :)
pfffffff....ez a lehető legjobb ötlet,amit kaptam az eddigiek során!Agresszív vagyok,de már kezelhető!Ami annyit jelent,hogy bevonulok a szobába,és teljes hangerőn szól a zene!:)))
Szia Marusza!
Neked jó kedved van?
Tudod!
- Bele szaladt a késbe...
-Na, de ötször? :DDDDDDDDDD
Áááá Mondod, hogy megőrült! Neki szaladt a vén m...ha a falnak vagy 5-szőr...és hogy te is csodálkozol, hogy így lett öngyi....nem is érted, hogy tehette mikor olyan jóban voltatok...és te nem is sejteted, hogy baj van, mert lelki társak voltatok... a nyaka is azért vörös, mert igyekeztél vissza tartani, de olyan erő lakozott benne, hogy nem tudtad megállítani...Na?
ott maradna,aztán jöhetne a tepsis érte!Annyit nem ér!Ugyan annyit kapnék érte,mint egy rendes emberért! :DDDDDDDDDDDD
:))))
Emlékezne rá? Pfff üss nagyobbat...oszt mond neki, hogy elájult! :DDDD
Ne is mondd!Az öreglány,még mindig mondja a magáét!Már többször elátkozott,de azt inkább nem írom le!Utálom,és kedvem lenne,egyet beb*ni neki! :S
Az enyém is nyugi! :)
off-olok ma...úgy hogy nem írok sűrűn...bár meg lehetne próbálni valamit szívni a f...on kívül. hátha segítene. :/
Jobbat ágicám!Tele a tököm komolyan!
Jó Reggelt emberek!Van itt valaki?:)
Nálunk konvektorok vannak de a gáz sem olcsó.
Annyival azért jobb mint a távhő, hogy lehet vele takarékoskodni. Csak az a baj, hogy nem szeretem a hideget, így nem nagyon takarékoskodunk.