Netfüggők! (beszélgetés)
Mostmár lefekszem én is. Van egy 5/4-es dominóm az aukción. 23,41-kor 2 pontos lesz.
Számítok rád.
Jó éjszakát, aludj jól éjfél után.
Mert állandóan a gép előtt ülsz. Azért foglalkozz egy kicsit az asszonnyal is már, ne mindig a gépnél legyél. Biztos örülne neki.
Az én férjem meg már alszik. Picúr is.
Most tudtam meg, hogy a feleségem azt nézi.
Én nem nagyon tévézek mostanában.
Ti is nézitek a Született feleségeket? Én eddig még nem néztem, de most elkezdtem.
Áh, ilyenre ne gondolj, nem fogják elzárni. Tartalék mindig van. Én nem is gondoltam ilyenre.
Én is meg vagyok elégedve. A gázfűtés is jó, csak attól tartok, hogy egyszer csak elzárják a csapokat.
Szerintem tök jó a hőszigetelés, mert sokkal melegebb van, nyáron meg nincs olyan meleg. Én eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. A gázfűssel is.
Mi is megcsináltuk már a hőszigetelést, meg az ablakcserét is csak ez a gázfűtés az ami okozhat még gondokat.
No persze ez a ház lakóira érvényes, nemcsak ránk. Mert mindenkinek akarnia kellett. 1/3-ad rész pályázati pénz, 2/3-ad rész önrész. Az önkormányzat pedig kamatmentes kölcsönt adott rá.
Nálunk a házba 3 éve csináltattuk meg az egyedi fűtést, mert előtte ez a tetőkazános fűtés volt és télen, nyáron fizetni kellett. Ez sokkal jobb. Akkor és olyan meleget csinálunk, amikor akarunk. Nyáron meg nem kell fizetni. Tavaly pedig a ház szigetelését csináltattuk és kicseréltük az ablakokat.
Szia Maruszja! Örülök, hogy bekukkantottál.
Én is olvasgatok még itt egy kicsit aztán lefekszem. Az előbb a hőszivattyús fűtésrendszert tanulmányoztam. Azt sem tudja már az ember mivel is kellene fűteni. Az a baj, hogy a fizetésemhez képest mindegyik megoldás nagyon drága.
Szia Pista! Én is bekukkantottam megint. Nem bírom ki, hogy ne nézzek be. Megmostam a hajam és ma fent kell maradnom éjfélig, dominóóra ajándék miatt.
Szia! Ma ilyen bekukkantós napunk van.
sziasztok!
csak bekukkantottam.:D
Mindenkinek kívánok szép és vidám estét!
Sziasztok függők!Csak beköszönök!
Nem lesz ez mindig így!Sajnos!
Na legyetek jók, én befejeztem mára, elég nehéz napom volt ma.
Holnap jövök!! :)
Majd adnak.(egy nagyot a fejemre)
Akkor tényleg szerencséd van :)
Hát igen...eregetik a szárnyaikat rendesen...de azért ha szólok, hogy na most és nem tovább,megemberelik magukat!
Akkor az ikrek már kamaszodnak rendesen, nem?
Ja igen. Már emlékszem, hogy mi lesz az. Sajnálom, de azért ide mindig gyere! :) Kérhetnél a főnöködtől egy saját gépet :)
Nekem nem lesz szabi, sőt még több meló lesz mint eddig.
13 évesek az ikrek és a kicsiposzogó 5 éves volt a nyáron
Te is játszol?
Hány évesek a gyerekeid?
Nekem nincs itt oldalt semmi, meguntam, hogy mindig itt villogott valami. És nem azért, mert cici :DD
Ne is mondd, már nagyon várom!! :) Nna jóóó, igazából már szeptember 2-től ezt várom :DD
Jó dolgom van, mert holnap csak 2 órám van, aztán jöhetek is haza. Utána 10 napig a suli felé se nézek. Se nyelviskola, se magántanítvány, csak pihi! Hűűűű, mennyit leszek itt!!!!! :D
Neked nem lesz most szabi?
az őszi akciónál keresd! Jobb kezed felől...