Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Patrik még alukál.Én meg még itt csücsülök.Mennem kéne zuhanyozni.
Jó reggelt mindenkinek! Már fent vagyok, domi volt. Készülődök, leviszem a kutyukat.
Ez nem nekem van, hanem a kutyakozmetikusnak.
Sajnos Krisztám ez mindig így szokott lenni, hogy valami el romlik. Ne bosszankodjál, mert árta szépségednek.
Nálunk meg ami elromolhat az el is romlott.Most úgy kezd elegem lenni az egész lakásból.Ugye a csapot múltkor letörtem.Azóta sincs megcsinálva.Talán nem is baj,mert most már a wc tartály is kezd szarakodni.Eddig meg tudtam csinálni,de most már nem.Olyan ,mintha a tömítő gumi eltűnt volna belőle.:S Jah és a lakótársam szobájában meghalt a redőny is! Úgyhogy f asz kivan!Már bocs!
Hát az odacsapás nem sokat használ.Tudom nagyon jól.Max.félelmet kelt a gyerekben.Tudom,hisz látom a saját gyerekemen.Egyébként tereléssel jobban lehet velük bírni.:D
Tegnap szebb idő volt mint ma.
Itt meg olyan semilyen idő van,nap se süt de +8 fok van.Ma is babysitter vagyok,valahogy nem sok türelmem van ma hozzá,de próbálok uralkodni magamon, mert mégiscsak keresek kis pénzt.Abszolút nem fogad szót,enyém lenne már odacsapnék neki.
Megadom a címem,küldj már egy kis kutyaparfümöt errefelé!!:))))
Itt is zúzmara és nagy köd. Ahogy a férjem szokta mondani: nagyfeneködvan!
Itt is hideg van -10 fok volt reggel és zúzmara-köd.
Szép Napot !
Rohanok mert el aludtam, és késésbe vagyok
jó reggelt mindenkinek ,itt hétágra süt a nap,a kutya is a teraszon napozik.
szép napot kivánok nektek !
Sziasztok!
Gyerek még alszik.Lassan keltem,mert megyünk a pszichiáterhez.Utána nyakunkba vesszük a várost.Irtó nagy aköd errefele.Alig látni a környező paneldzsungelt.
Jó reggelt mindenkinek!
Most nyitottam ki a csipám. Hű, de hideg lehet, minden fehér zúzmara kint. Ja és köd is van, szóval nagy fehérség van kint. Még hálóingben vagyok. Felszedem a 8 órási domit, majd készülődök lemenni a kutyákkal a hidegbe.
Semmi gond, előfordul az ilyesmi.
szia Marcsika,amott else tudtam köszönni,elment a net,egyik pillanról a másikra,bocs.
szép álmokat mindenkinek.
Most jöttünk fel a sétából. Pihenjetek lányok!!!
Elfáradtam ma rendesen.Sokan voltak délután.
Mindenhol jó, de legjobb otthon :)
Igazad van, vár az otthonod!
Mondd azt, hogy holnap is nap lesz!
A kutyusok szépek és illatosak lettek. Viszont ez azzal jár, hogy meg akarják egymást dugni. Hát ne tudjátok meg, hogy megyek mindig utánuk, hogy "Mit csináltok?" Le is fotóztam őket, persze a kép biztos nem adja jól ki a hancúrozást. Mind a kettő meg akarja a másikat. Homokoznának ezek a fiúk! De én nem hagyom őket, mint egy anyatigris járok utánuk és szedem őket szét. Mindez az illat miatt van, amivel be vannak fújva, nagyon jó illatú kutyaparfűm. Nagyon sokat kínlódott a kutyakozmetikus a szőrükkel, mert nagyon goboncos volt már. Hiába karácsony előtt voltak. Elég sokba is kerültek, de az eredmény magáért beszél.