Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Marcsika köszönöm szépen az infót!
Kriszti én is örülök, hogy apukád jobban van, bár csak én is ezt írhatnám.:-(
De náluk nem ilyen jó a helyzet :-(
A szülinapom úgy is sikerült :-( de ilyen gonosz az élet.
Ezért nem is voltam a fórumon, én ilyenkor bezárkózom és nem akarok kommunikálni.
Szép estét nektek!
Én nem rohanok,csak dolgozom.:D
Fejgörcsöm van.
Délelőtt árut pakoltam.Most meg már itt a gyerek is.Leltárba is belekezdtem.
Na senki nem ér rá????????? Mi van veletek? Reggel én írtam utoljára 8-órakor. Most meg negyed 4 van.
Azt hittem milyen szép idő van, szépen süt a nap, de most voltam kint a kutyával, borzalmas hideg van, mert fújj a szél.
Szép jó reggelt mindenkinek. Hát igen megint hétfő van, de szerintem hamar el fog telni a hét.
Nemsokára ugyis 4 napos ünnep lesz, már akinek. Március 15-én.
Szép napot kívánok mindenkinek.
SZia KRISZTA!
olvasom,hogy apukád jobban érzi magát ,örülök neki
ez nagyon jó hir.
reméljük hogy egyre jobban lesz.
szép hetet kivánok nektek!
Szép jó reggelt mindenkinek,már megint itt a hétfő
( )>
Star Wars-t néztük meg 3 D-ben.Bár igazából nem volt jó.Kevés olyan jelenet volt benne,ami 3D-s volt.
Örülök,hogy vége lesz a VV-nek.Nagyon rühelltem ezt a műsort.
Az nem jó, hogy fáj a fejed. Viszont az jó, hogy apukád jobban van. Örülök neki. Mit láttatok a moziba? Igaz én mostanában nem vagyok tisztában a filmekkel, nem vagyok naprakészen. Ezer éve nem voltam moziba. Jó munkát, ha lesz estére mit csinálnod!
Én meg majd nézem a VV finálét, mert ma vége lesz.
Fáj a fejem.Tuti front van.Viszont apu a front ellenére is jól van már napok óta és ez nagyon jó hír!
Ma voltunk moziban.És estére végre van egy kis munkám.
Marcsi jól nyomod a németet :)
Jó Pihenést!
Német fórum :)))
Sziasztok! Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!
Én csirkehúslevest és sült csirkét (főleg combokat)
sütöttem és sült krumplit. No és brokkolit csináltam alla Marcsi módra. Imádom a brokkolit!
Fiúk alszanak, nekem is csukódnak lefelé a szemeim, lehet hogy én is elmegyek hunyni egyet.
Schönen Tag und Wunderbar schönen Sonntag Nachmittag, einen schönen Abend wünsche ich Ihnen eine erholsame Nacht!
Mi van gyerekek tanulunk nyelveket?