Netfüggők! (beszélgetés)
Szia!
Te otthon vagy?
Mire haza értem itt is elállt az eső, de reggel óta áztam eleget és beleléptem egy hatalmas pocsolyába és átázott a csizmám és a lábam nagyon fázott:(((
Kissé a szokások rabja vagyok, majdnem ugyanolyat vettem mint az előző, fekete, hosszított, A vonalú és van rajta egy öv.
sziasztok csak beköszönök ebben a nagy munka közepette.mindenkinek jó készülődést és előre is kellemes karácsonyt kívánok.
puszi mindenkinek:Móni
Szia!Na végreee!Nálunk jó idő van,süt a nap,és hideg sincs! :)
jól néz ki?milyen színű?
Sziasztok!
Megjöttem, szétázva, megfagyva, fejfájósa, de meg van az új kabátom:)
csóri öreg hetven valahány éves,és 3 éve halt meg a felesége:((nagyon szerettem a nénit:))jófej volt,sokmindent tőle tanultam:))
Most a fiával él,és szoktam neki kaját átvinni.
Lángost is:)))
Qui!Megjött a postás!Nagyon szépen köszönöm az elefántot,nagyon édes!A képeslap is gyönyörű! :))))))))))))
azt mondta a postás,melltartót meg húzzak,mert valaki megnyalja a .........:DDDD
én is csak be bekukkantok mert a szomszéd bácsi most kért meg hogy csináljak neki husos káposztát:))
fel is rakom gyorsan:))
Megyek tovább főzni. Majd délután itt leszek.
Puszi mindenkinek!
Igen,az orosz saláta!Imádom! :))
amikor suliba jártam,rengeteget ettem! :)
Én is csinálom holnap estére a majonézes zöldborsós, főtt tojásos salátámat, amelyet még Moszkvában tanultam. Mindenféle sülthúshoz illik.
A férjem holnap este halat eszik, én pedig csirkecombot, mert nem szeretem a halat.