Netfüggők! (beszélgetés)
Én egyébként az háztartási vízkőoldót használom, a két nagy illatszerben lehet kapni, az egyik 2betűs, a másik "R"-rel kezdődik...
Nagyon jó, és nem drága...
De csak nyitott ablaknál szabad használni, mert szúrós szagú...
én nem megyek 12 órázni!!!!!!!!!!
mit képzelnek ezek magukról??
januárban megint 3 műszak,és lehet új főnököm lesz!nem akarom,elegem van már,végre van egy jó főnököm,erre........:S
ne higgy mindenkinek!!!
Az egyik Kolléganő írta az iwiwen, hogy jó, hogy nem vagyok, mert a két ünnep közt állítólag elrendelték a kötelező 12 órázást...
Pedig, ha jobban leszek, ki akartam íratni magam, mert megnézhetem a keresetem... Nem lesz több 40ezernél...
most már ülj le oksa???pihi van!
mondd meg a Pali bácsinak nyomkodja meg kicsit a derekadat! :)
Sziasztok!!
Melcsi, Tóth Gabiról osztom a véleményed!!
Én is voltam sokszor egyedül Karácsonykor, de még mindig jobb egyedül lenni, mint társas magányban...
Ahogy visszaolvasok: Panini az Viktória??
Akkor csatlakozom az előttem állókhoz:
Sok Boldogságot!!
A Qui meg Kriszta, ahogy kiveszem a leírtakból??
Amikor tavaly decemberben jöttem először a fórumra, a cikkemmel, akkor én sem tudtam, mivel teljesen új voltam itt, hogy majd megjelenik a kezdőlapon, és az autizmus fórumokba átmásolgattam szépen a cikkemet, változtatás nélkül, és a 3.-nál én is ki lettem tiltva, aztán regiztem egy másik névvel, és megkérdeztem először nyilvánosan, majd mások tanácsára Hoxát is, és azt válaszolta, hogy nem Ő, hanem a Spamszűrő tiltott le a 3-szori másolásra, mert nem volt rajta egyetlen betű változtatás sem, de visszaállította a törölt regimet...
gyönyörű,elhiheted,asszem a jóízlés nem került el! :)
én is imádom,bár ruhában nem sok van!
Oké. Kíváncsi leszek!
Szeretem a rózsaszínt ruhába, fürdőruhába, kiegészítőkbe, körömbe, szemfestékbe, rúzsba :)
Na de karácsonyfán? Nem tudom elképzelni milyen lehet.... :)
Nálunk nincs senki, aki lelopja. :(
De tényleg elegánsabb anélkül. Tavaly is a férjem ragaszkodott, hogy tegyünk rá, de hátha idén sikerül lebeszélnem. :)
minek?annyira szépek csak díszekkel! :)
úgy is lelopják róla a cukrot,vagy lecsavarodik róla,ha meg van kötve,vagy mittomén,csak a baj van vele!egy kis aranyos fonott kosárba rakom,aztán slussz! :)))
Most jöttem ki a konyhából. Nem, mint Petőfi, hogy "Befordultam a konyhára!", hanem én kifordultam a konyhából! Juj, de elfáradtam, a derekam sem érzem.
Majd visszaolvaslak benneteket, de most még dolgom van.
Én is gondolkozom, hogy nem rakok rá szaloncukrot. Annyi a dísz, hogy bőven elég lesz az is.
Majd rakok fel róla képet, oké :)
Demoon nagyon aranyos a szerencsehozó elefántod :)
Nekem is kész vannak a salik,és a töltött hús.elő van készitve a rántani való hús csak paniroszni kell holnap))
Reggel leves és rizs készités lesz csak:)
Süti is kész.Kaja tesztelve =fini lett:)
elhiszem! :))
én is holnap rakom a fát,semmi extra,amerikai stílusban nyomom...no cukor a fán,csak dísz,az is csak bordó-arany masnik,és arany gyöngysor!:))
Én meg készen vagyok a zserbóval is :)
Mondhatom isteni lett! :)
Holnapra már csak a fadíszítés, ebédfőzés maradt.
Időben vagyok!!! :)
á-áá! :))
megcsináltam a francőzise salátát,kivettem olvadni a húsokat,anyám hozott tojást,velős csontot,a levesbe,meg házi savanyút!:)
Na itt vagyok megint! :)
Mindenki készülődik?