Netfüggők! (beszélgetés)
igen,de a nevemet nem mondta,csak célozgatott!ááh hagyjuk,mert megint felidegesít!:S
Én sajna szombaton nem voltam leírod mégegyszer?
Kibeszélte amit neki vagy vele beszéltél?
Szombaton meséltem nektek egy férfiról aki nálam járt,nem tudom,olvastátok-e,amit írtam ide utána!A faszi nagyon gyanús!Csekket ugyanis házhoz nem hoznak,főleg nem szombaton,és a többiről nem beszélve....holnap megérdeklődöm,hogy igaz-e?ha nem,feljelentem!
Elröhögök egy darabig én is,de van valaki,akivel szorosabb kapcsolatba kerültem,és tereget dolgokat!uhh nagyon ideges voltam!
Remélem olyan ami megoldódhat hamar!?
Akkor vagy hozzászoksz és csak röhögsz rajta vagy egyszer jól kiosztod őket mert csak így fognak leállni!
Én sajnos nem mondhatom el.
Képzeljétek,éjjel 6 házba törtek be mellettünk!Egy éjszaka alatt!Körbe lettünk lőve,de fosok az éjszakától! :S
Egyedül vagy fiatal lány köztük?
Hűűű de nagyon Hétfő van!Én holnap 9 után megyek dolgozni! :)
Zsuu,ez már 3 hete tart!A durva az,hogy nagyon vissza kell fognom magam,hogy ne járassam le magam,mert olyat mondanék!
szép délutánt mindenkinek!
irjátok ki magatokból a bánatot..s jobb lesz!
mi a baj?
elmondható?
én se vok jóban, de most rap zenét hallgatok..s ez javítsa a hangulatom..s mindjárt megyek neki fogok valaminek..s elmúlik a roszkedvem--
Szia!
Miért?Történt valami?
Valami ilyesmire gondoltam a zaklatnak szóval!:)
Nyugi, minden csoda 3 napig tart!
Sziasztok! Nagyon rossz hangulatban vagyok ma.
Nem az,hogy zaklatnak,hanem állandóan ba**tatnak,ugratnak,ontják a poénokat,ami nekem már nem az,de nem kapcsolnak!:S
mindenből viccet csinálnak,áááh :S
sziasztok!
mi van lányok?rossz passzban vagytok?
énis a kupi kellős közepén ülök! :DDDD
miért?mert az irodában leszívták az agyamat a férfiak,a mocskos,kötekedős,formájukkal,és nagyon felidegesítettek!
Miért vagy feszült?
Itt semmi különös, ülök a kupi közepén!:)
áhh,semmi különös,feszült vagyok,megérek lehiggadni!Ti?