Netfüggők! (beszélgetés)
Reggel orvosnál voltam,délután meg beteglátogatóban a kórházban,azért értem haza most!
Nálunk nincs megszabva mennyit dolgozunk,mennyiségre!Van 3 nagy doboz,azokban vannak akták,azokat kekll gépre vinni,szkennelni....ennyi!Aztán ha elfogy,hozzák az új adagokat!
Nagyon kapkodós!Nagyon fejfájós!
Képzeljétek el, délre volt megrendelve a társaságnak az ebéd és bejön a szervező pasi és mondja, hogy minél hamarabb mondjuk 10:30-ra jó lenne ha kész lennénk!
Ehhez tudni kell, hogy 10-ig van reggeli....nagy kapkodásba amit 6-an csináltunk 11-re meglett!Ügyik voltunk!
hogy-hogy?
nem volt ma annyi munka?
Azt meg asszem már meséltem mikor beteg lettem novemberben és haza kellett jönnöm, az egyik odajött és megfogta a homlokomat tényleg meleg-e?
Kívánhat-e náluk jobb kolegákat az ember? :))))
Tavaly épp előttem beszélték ki a koleganőmet, amiért 1 év munka után elment szülési szabadságra.
Olyanokat mondtak, hogy akkor minek jött el dolgozni, ha tudja hogy gyereket akar../hogy lehet így kiszúrni a gyerekekkel... stb.
Én mélyen hallgattam, nem akartam vitába bonyolódni velük, hogy az nem úgy működik: gyereket akarok és hipp-hopp ott is van.
Miért, pletykásak vagy rosszindulatú emberek?
Még jó, hogy most nincs osztályod!
Szia Marcsi!
Milyen szomorú sorsok vannak :(
Nem, bent még nem tudják. A 12. hétig nem is akarom elmondani. Ráérnek utána csámcsogni.
Még olyan 1-2 hónapig tervezem a munkát.
Szia!
És mint a múltkor is írtam nekünk is nagyon jó hogy, vagy nekünk!
És szomorú, hogy valakinek ilyen sors jutott de reméljük kárpótolja is jó barátokkal és egy pótanyukával!!!
Szia Zsuzsikám! Örülök neki.
A mai naptól megint lett egy testvéretek.
Kaptam egy levelet, hogy lennék-e a pótanyukája?
Anyukája eldobta magától, a nagymamája nevelte fel. Hát én elvállaltam és vele együtt 3 fiú unokám is lett.
Szóval népesedik a család.
Olyan jó, hogy vagytok nekem!
Tudjuk:)
Hát a mi kolegáink között is van egy-két köcsög!
tényleg meddig melózol még?bent tudják már?
Lököttek vagytok :))
Jó lenne, ha nekem is lennének jófej kolegáim, de nekem csak a begyepesedett réteg jutott :((
Mondjuk nem kell már olyan sokáig elviselnem őket... hihi
Na ezt megnéztem volna :D
Igen olvastam Móni naplójában, csak még mindig nem tette fel őket. Pedig várom!! :))
Ne mondj ilyet, amikor tudok jövök:)
Reméljük már túl leszel rajta és akkor már élvezheted nyugodtan az állapotod!
A péntek?:)Hát borzalmas:)
Na jó csak az alvás része volt az,sokáig csacsogtunk, utána meg Móninak volt fejgörcse ezért folyton hánykolódott amire én felébredtem vagy én forgolódtam amire ő ébredt fel!:)Nem nagyon jöttbe az együttalvás!:)
Szombaton ezért elég hullák voltunk!
De készültek jó kis képek, majd felrakja Móni azt írta a naplóba!