Netfüggők! (beszélgetés)
Na itt az idő, hogy el köszönjek, mert még le kell zuhanyoznom, aztán zsups az ágyba.
Mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok.
Jó éjszakát!
Szerbusztok
rizi-bizi, az finom. Parmezán sajttal helyettesítetted az olajat, jól értem? Még ilyet sem hallottam, zsíros ez a sajt? A Parmezán sajt az amelyik a pizzára raknak?
Mondjuk én a pizzára trap(pistát) :-))) szoktam rakni.
Ja nem úgy írok ahogy te gondolod,félre vezettem mindenkit, hogy azt írtam hogy regényt írok :-) arra gondoltam amikor a fórumba írok, vagy e-mailt írok, arra értettem.
Naplót vezettem régebben, de akkor füzetbe írtam.
Na már itt is vagyok!
Az én netem is szórakozik mostanában Ibi.
Sokszor olyan mérges vagyok, mert megírom a regényemet, és zsups egyszer csak nincs internet.
Homloküreg-gyulladásra, vagy arcüreg-gyulladásra gondolsz ugye.
Látod most nekem is van bajom éppen elég. Mindjárt megyek a kádba zuhanyozni és hajat mosni. Persze ehhez is kell a férjem segítsége, mert csak bal kézzel nem megy.
Ibi, tudod öreg az országút! Akkor mit mondjak én, aki tényleg öreg már hozzátok képest. De a lányok itt a fórumon mindig lehúrognak engem is ezzel kapcsolatban. Én meg hagyom magam.
Viszont ez a sok fejfájásod tényleg nem játék. Komolyabban ki kellene vizsgálni, hogy mitől van.
Na megyek sétálni a kis törpillával, hogy besötétedet már.
Majd jövök vissza.
Úgy nem szeretem amikor sötét van.
Félek a sötétben.
Gondolod, hogy elmúlik? Ezt honnan veszed?
Nem jó ha állandóan fáj a fejed, ki kéne vizsgálni, hogy miért fáj.
Lányok most már nem igazán várom az utazást, semmi nem jön össze, ez általában így szokott lenni.
Ma a masszőröm is mondta, hogy tiszta feszült vagyok, ő még ilyennek nem látott.
Remélem elmúlik ez nálam.
Sajnos mindenkinek vannak rossz napjai, én is olyan vagyok mint a hullám.
Te öreg Ibikém? Örülnék ha annyi lehetnék mint te, vagy még fiatalabb.
A fej fájásod hogy-hogy nem múlik el?
Magas a vérnyomásod?