Netfüggők! (beszélgetés)
Igen, ez nagyon jó. Hát komolyan mondom, hogy a helyi fórumon nem vagyok és nem írok annyit, mint itt.
Nekünk van még egy a garázsban, kb. egy fél meg a hűtőben. Többnyire én eszem, mert Pali sörözik, és dinnyére sört...
Én még kettőt nem ettem meg. Mikor van még annyira sem kell mint mikor venni kell. Az a baj, hogy sokáig nem lehet tárolni. Sokat kidobunk.
Viki! Irányodba is elmondható, hogy szalad az idő! Nem is olyan régen Veled együtt izgultunk, hogy kismama vagy, vagy sem. És bő egy hónap múlva megérkezik a kis jövevény.
Olyan, mintha hosszú évek óta ismernénk már egymást.
Együtt éltük meg a szerelmeket, csalódásokat, gyermek vállalást, munkahelyi gondokat, problémákat, nyaralásokat, stb., stb.
Mi már egy nagy család vagyunk!
Igen mama!Én is csak nézek,hogy amikor az ölembe veszem,leér a térdemig a lába.:))))
Nagy cula,bár ma roppant hisztis!Biztos érzi a rossz időt.
Kicsit mennem kell, majd jövök!
Krisztám milyen nagy fiad van már, ovis lesz a drága!
Nekem mindegy, csak dinnye legyen, szerintem idén több tonnát megettem bent:))))
Pedig én is nagyon reménykedtem, hogy ha az össznépi nem jött össze, legalább veled:(
Szia Zsu! Annyira sajnálom, hogy nem sikerült találkozni Veletek! És, hogy nem mentünk Szilvásváradra sem, meg sehová.
Szerdától kezdődik az ovi.
Én annyira nem vagyok dinnyés,és a sárgát jobban szeretem mint a görögöt.
Szia Mama!
Legalább ilyenkor aludj ne idegild magad emiatt.
Hát elég baj, hogy ilyen szanaszétt lakunk egymástól.
de jó lenne :)))
nem hiszitek el, de én már reggelire is azt eszem, meg vacsorára is :) a világ legfinomabb gyümölcse!!!
Viki most rengeteg dinnyém van. Gondoltam is rád, hogy Te nagyon szereted. Nem is tudjuk mind eladni, de már elosztogatni sem. Szívesen adnék itt mindenkinek ha közelebb laknátok.:)
:))
nem kell annyit mászkálni?
Egy hét múlva.
Sziasztok. Most ébredtem, olyan jót aludtam. Ilyenkor nagyon jól megy az alvás, csak éjjel nem.
jaaa, hála égnek már hűvös is van este és nem ülnek ki a terszra enni:)))
meg hamarabb sötétedik is :(
Imádom az őszt, már a reggelek olyan ősziesek....
Még nem, bár borzalmasan fúj itt is a szél...parázok is, hogy lefúj egy kiteregetett ruhát!
szerdától megy vagy már hétfőtől?
Nálatok úgy néz ki? Nálunk forró erős szél fúj. Melegebb van mint tegnap vagy előtte.
kis Drága, aranyosak ilyenkor nagyon :)))
én nem bánom, hogy vége a kánikulának.
a szeptember úgyis olyan jó szokott még lenni.