Netfüggők! (beszélgetés)
háhá,ez jóóó,hogy Te milyen rafkós voltál! :DD
Te Mama,te aztán tudtál ám élni!Tuti bele való voltál!Mondjuk mostanság is :)))
sziazstok
most tényleg csak bekukk, majd szerintem késő este jövök..elég sokáig aludtam ma
hmm...nyámi,ez jó,én is szeretem! :)
Jó,hogy írtad,van itthon csirkém!De tudod én hogy szoktam?Nem rá rakom a fokhagymát hanem bele!Késsel megszúrkálom egy két helyen,annyira,hogy a megpucolt félbe vágott fokhagymák beleférjenek a húsába!Sütőzacskó,kis vegetás vizet öntök a zacsiba,majd hagyom puhulni!Amikor megpuhult,kiveszem őket a zacsiból,sült csirke fűszersóval megszórom jól őket,olaj rá,és pirosra sütöm!A végén füstölt sajtot reszelek rájuk,és tádáám :))
Jah,és ma vettem 1 kg fűszeres burgonyát,mert az nagyon nagyon finom!Ezt csak be kell rakni a tepsibe olaj nélkül,és megsül!Isteni! :)
Nekem nem csak, hogy eszembe jut, hanem találkozom néha vele az utcán. Fura látni, így több mint 40 év után. Itt lakik Csabán.
Na elmesélem. Mi Budapesten laktunk, de ezt tudjátok. Ez a fiú Pesten dolgozott, de vidéki. Pesten találkoztam vele, de úgy, hogy a húgomnak kezdett udvarolni. Egy félreértésből rosszul adtam át a húgomnak a randi napját és idejét. Miután eszembe jutott, én mentem el a húgom helyett. Magyarul lecsaptam a kezéről. Jól nézett ki ám az ürge, még ma is jól néz ki. Egy baja van viszont, ami miatt nem bánom, hogy nem lett belőlünk semmi nem egy észkombájn. No én sem vagyok, de azért mégis!
Holnap rántotthúst sütök sült krumplival. Leves csak vasárnap lesz. Pulykaszárnyából és nyakából leves és utána tepsis csirke.
Mielőtt kérdezed, hogy mi az a tepsis csirke elmondom, hogy a hasánál felvágom, besózom, borsozom, pici fokhagyma, piros arany és kiterített kb. fél kg sóra. Pirosra sül és kész. Ilyet nagyon sokszor csináltam már, de régen. Most megkívántuk. Levest viszek majd apunak, másodikat meg megint a húgom visz neki.
Max. hasmenésed lesz, legfeljebb nem hízol.
Én meg 5 óra körül ettem egy kis darabka gyulai kolbászt kenyérrel. Most nem voltam éhes, de a Neo Citrant megittam. Már tegnap elkezdtem és tényleg nagyon hatásos nekem. Tegnapelőtt este már nekem is fájt a torkom, de most már majd nem jó.
Nagyon szép idő volt délután, így nem is ültem sokat a gép előtt. Csak dominóra ugrottam be.
Melcsi látom még mindig nem felejtetted el gyönyörű lelkűt, vagy minek is nevezted.:)))