Netfüggők! (beszélgetés)
És nem esett bajod? Akkor a díszek összetörtek?
Marcsi a te húgodnak sem lett semmi baja?
Töröm a fejemet, de én nem igazán tudok ilyen sztorikat mesélni, mert velem ilyenek nem történtek, de viszont jó titeket hallgatni akarom mondani olvasni.
Hajjaj,annyiszor randiztam,hogy nem is tudnám megszámolni!Velem mindig történik valami!Nincs az a nap,mikor nem! :))
Hát a fiút szegényt megszivattam,de azt inkább nem írom le,túl brutális :DD
Ezt senki nem veheti el az embertől!:))
Ugye milyen jó dolog,nosztalgiázni? :)))
Úratyám,szegény húgod feje! :( :DD
Gondolom kaptatok fejmosást! :)))
Húgoddal szoktatok nosztalgiázni?Mi szoktunk a nővérkémmel,ha félévente egyszer látjuk egymást,szét röhögjük magunkat! :DD
nálunk egyszer az "anyós"volt a fiú szilveszterkor,és a karácsonyfa előtt táncoltunk!Úgy kipörgetett,hogy kicsúszott a kezem,és beestem a fa közé :)))
Nekem apukám nagyon kemény ember volt és nem engedett meg szinte semmit nekünk. No anyu, pont az ellenkezője. Amikor apu szolgálatba volt, akkor hárman rosszalkodtunk.
Csináltunk otthon házibulit meg liköröket tiszta szeszből.
Jó szám lehetett.
Nekünk a húgommal volt egy szobánk, amelynek az ablaka egy hosszú folyosóra nyilt. Mi ott cigiztünk az ablakban és dumáltunk. És, ha apu vagy anyu arra jött, akkor gyorsan ledobtuk a cigit a IV. emeletről (bárki fejére eshetett volna) és bebújtunk az ágyba, mintha mi aludnánk. Persze nagy füst a szobában.
Egyszer meg táncoltunk a húgommal és én voltam a fiú és úgy kifordítottam a húgom, hogy nekiesett az üvegajtónak és hatalmas csörömpöléssel kitört. Na volt mit kaptunk, jól leszidtak bennünket.
Hát úgy,hogy ha valamit megbeszéltünk,nem úgy volt,sokat hazudott,meg más csajjal találkozott...én meg úgy tettem,mint a hülyelány,és elhitettem vele,hogy nem haragszom rá,de ezután jöttem én! :)))
Ezek nem most voltak,3-4 éve :))
A beülős még mindig divat,meg a kajálások! :)))
Nah erről is van ám sztori bőven!
Apu nekem sem engedte,hogy valakinél aludjak(kivéve rokon),így az exemet az ablakon engedtem mindig be,mikor elaludtak! :DD
Egyszer apu be volt rúgva,és rájött a beszélgethetnék,így bejött a szobámba,pont mikor ott volt nálam!Szegényke,reggelig bent volt a szekrényben a kabátok közt! :DDDD apu meg az ágyam szélén épp a házasság utáni szüzesség elvesztésről karattyolt! :DD
Mama,én meg nem akartam az ostoba dumákat hallgatni,hogy:szép a szemem,jó az alakom,stb...úgy is tudtam :DD
Na persze aztán volt ám olyan is,mikor 2 hétig minden nap mellettem aludt,de nem engedtem magam,az istenért sem! :DD
Volt olyan is,hogy egyszer megszivatott egy,de visszaadtam!Nagyon aljas módon! :)))
Na én ilyen nem voltam soha! Nekem is igen is kellett, hogy udvaroljanak és harcoljanak értem.
Lehet azt mondani, hogy futottam egy kört, vagy kettőt.