Netfüggők! (beszélgetés)
Mi már túl vagyunk az égi áldáson.Pont mikor jöttünk haza,akkor ömlött úgy,hogy alig lehetett látni az utat.:S
Jó Estét !
Dörög-villámlik-zuhog az eső !
Akkor tényleg gáz.:S Nem lehet egyszerre elintézni a 2 dolgot,ami a városba köt?
Holnap párom helyett be kell bicóznom a városba EON-hoz,ami oda-vissza 10 km,11-re mennem kell a gyerekért,ja még ebéd is kész legyen ugyebár!Ebéd után hazaviszem a gyereket aludni és csak akkor szólók nővérének hogy jöjjön vigyázni rá,mert az meg vizsgákra készül,nekem meg háziorvoshoz kell mennem,ami megint 10 km!Szóval 2x kell mennem a városba,ja és örülök ha nem fog esni.Sosincs időm semmire nagyon teli máá a tö..m!!Beszállok valami klónoztatási programba már XD
Pörgök-pörgök,de néha annyira nem jutok sehova.:D
Na ki tart igényt az idődre?
Nekem meg elegem lett,hogy mindenki hülyének néz!!!Mindenki az én időmet ossza be:((
Kriszta te meg csak pörögsz mint"kuva"a lavórban XDD
Árut átvettem,de úgy izzadok,mint ribi a templomban.:S Olyan meleg van ebben a nyamvadt Pólusban.:S Ráadásul mehetek ki a gyerekért is lassan.
Hát jah.De ennél többet is megtennék érte!Mert olyan mintha a testvérem lenne.
Átmentél szociális gondozónak:))
Tegnap 5kor kaptunk 1 jó kis zuhéét,utána meg dög meleg volt.Ma is dunsztos az idő és esőre áll.Legalább kitakarítottam rendesen végre a házat 11-ig,akkor meg mentem a gyerekért.Kivételesen rendes volt az anyja,szép csöndben eltűnt az udvarról,nem is volt semmi fesztivál játszottunk tovább.Már megjött apja,de mondtam inkább itt lefektetem,mert tök álmos és őt ismerve még 1 órát kinn nyuvásztolná az udvaron.Be is sértődött,mert ezt meg is mondtam ugye neki:))de ki nem carja le:))
Érkezik az áru.Biztos,hogy van valami front,mert olyan álmatag vagyok,pedig aludtam.Bár a hülye teleholdat megéreztem én is.
Lakótársam egészségügyi bajának lettem az eltakarítója.Még jó,hogy nem lett rosszul és dobta el magát,mert akkor nem tudtam volna vele mit kezdeni.:S
Esküszöm,ilyen sokkos reggel után már fáradt is vagyok.:D
Kellemes hetet mindenkinek.
Kezdődik a meló.
Jó reggelt mindenkinek! Szép napot és hetet kívánok!
Szép jó reggelt mindenkinek.....DDDD
Hát igen, nagy csend van ma is. Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Ez a nap is végetért, kezdődnek megint a szürke hétköznapok.
Puszi mindenkinek, aludjatok jót.
Hűűűű de zajlik itt az élet!Aztaaaaa!
Jó éjt!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntését. Alíg győztem betenni a naplómba. Betettem valamennyit. Köszönöm mégegyszer, szeretlek benneteket és sok puszi.
Nem sikerültek a szívecskéim:(((
Húú de lemaradtam,nem győztem vissza gurgulázni:))
Marcsi nagyon sok boldog és egészségben eltöltött szülinapot kívánok még!!<3<3<3
☺☺☺ Marcsinak! ☺☺☺
"Ha én írnám sorsod könyvét,
Szíved, lelked vágyát, életed örömét,
Oly széppé írnám, mint egy tündéri álom,
A legboldogabb Te lennél ezen a világon!"
Boldog születésnapot!
Mindenkinek kellemes vasárnapot !