Netfüggők! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Itt is vacak idő van, éppen, hogy nem esik (még!)
Valószínű azonban, hogy napközben esni fog, mert nagyon be van borulva.
Már a második kutya sétál. 8-ra viszi Pali a kocsit műszakizni.
Jó reggelt!
Itt is pocsék.
(_)?(_)?
Jó reggelt
Sziasztok !
Előkerültem én is :)
Jót buliztunk Marcsival képek majd felkerülnek :)
Jó Éjt, Szép Álmokat !
Ez jó duma.:D Tetszik!
Vonattal megyünk,mert pont ötöd annyiba kerül a jegy,mint a benzin.:S Nagyon durva.Inkább ott költöm el a benzin pénzt kajára,vagy mulatságra.:D
Marcsi,jó lett a kép a Csepregi Évával!
Jó Krisztám, hogy Ti mindig mentek valamerre. Nem hagyod, hogy Paki unatkozzon, mindig kitalálsz valamit programot.
Biztos jó lesz a Balatonon. Az a lényeg, hogy napközben jó idő legyen, éjszaka eshet egy kicsit, de reggelre újra jó idő legyen! Reméljük jól fogjátok érezni magatokat és tudsz pihenni sokat, mert nagyon Rád fér!
Nem rég értünk haza.Kint voltunk a Petőfi Csarnokban,ami most már valami korszerűbb néven fut és el is kezdték felújítani,fiatalosabbá tenni.
Balatonmáriafürdőre megyünk 25-től.Már várom nagyon.Nem csinálok mást,csak pihenek.:D
Én soha nem tudok lebarnulni, csak pirosodni, majd lehámlani.
Ezért aztán nem is kínlódok vele, nem szoktam napozni soha. Valahogy nem is érdekel. A barna bőr úgy is öregít mindenkit. Van, aki annyira barna, hogy sokkal idősebbnek néz ki tőle.
Hát én meg a másik véglet vagyok,az okoz fizikai fájdalmat ha nem vagyok tök barna nyáron:))Bár tudom hogy nagyon nem egészséges.
Nyaralni mentek Patrikkal??Hová??
Jó reggelt!
Szép hétvégét!
Jó reggelt mindenkinek és kellemes, szép napot! Ritka rosszat aludtunk. Dörgött, villámlott, szakadt az eső. Hol becsuktuk az ajtót, hol kinyitottuk, hol bukóra tettük, hol Fickót nyugtattuk.
Szép piros a képem továbbra is.
Sziasztok!
Ronda pocsék idő van.Remélem 2 hét múlva megembereli magát,mert nem szeretnék egy szállodai szobában tölteni 5 napot.:D
Én is remélem, de biztos sok nem sikerült, mert szemben voltunk a nappal. Hát majd kiderül.
Ja, hogy mit főztünk. Csak egyszerű pörköltet, olyat, hogy oldalas is volt benne, hogy legyen egy kis csontos is. Ez főtt a bográcsban. hamar megebédeltünk, majd jöttünk haza, mert én készülődtem.
Elő van készítve a Calcivid filmtabletta, ha rosszul lennék, mert teljesen piros a képem, a karom, és az elejem, ami kilátszott.
:D
Remélem lesznek képek!
Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
Üdvözöllek benneteket, jót buliztam "koszos" Timcsyvel. Én is koszos lettem, mert a mellettem bulizó csaj öntötte magára a vizet állandóan, a hajára, majd jól megrázta magát és csurom vizes lettem tőle mindig. Nem érzem egyenlőre a lábam. Most tettem hideg vízbe, hogy legyen jól. Piros a képem teljesen, mert nagyon voltunk. Ráadásul én nagyon hamar odaértem.
Sziasztok!
Már itthon vagyunk. Ebédeltünk és gyorsan hazajöttünk. Itthon jó hűvös van a szobában, mert mindent becsuktunk.
Most megyek lezuhanyozom és készülődök. Köszi, igyekszünk jót szórakozni. Puszi Nektek, majd jövök valamikor, akkor jelentkezem.