Netfüggők! (beszélgetés)
Szia Zsu!
Néztem, hogy a képes naplód csak én jelöltem be kedvencnek.:)))
Ezt most kaptam egy ismerősömtől. Veletek is megosztom.
-Az optimisták angolul tanulnak.
-A pesszimisták héberül.
-A realisták lőni ..."
Igen, tudok róla, hogy már megvolt a buli, de azért mégis csak holnap lesz a napja. Én nem felejtettelek el.
Nálunk is most olyan érdekes a felhő, nem tudni mi lesz belőle, de valószínű eső, mert plusz fokok vannak.
Sziasztok!
Marcsi küldtem Neked valamit levélben.
Nekem nagyon tetszik.
Mindenkinek elküldöm aki megadja az E-Mail címét.
Szia Mama.
Igazából nem készülök mert már előre ittam a medve bőrére és a barátokkal és Mónival szerdán megtartottuk a bulit.Ami igazán fergetegesre sikerült, de a köszöntéseket nagyon várom:))
Hát a hó......esett, de minek....tegnap este leesett vagy 10 centi, rögtön utána meg az eső....olyan latyak van, hogy reggel nyakig vizes lettem mikor bementem a városba....lett volna még csomó dolgom, de olyan vizes volt a csizmám és nagyon fáztam és haza kellett jönnöm.
Tudom semmi jogunk nincs, hogy aggódjunk érted Melcsi, de mi (legalábbis Mónika és én) mégis ezt tesszük. Én akkor nyugszom meg teljesen, ha tényleg bejelentkezel és Te mondod el, hogy mi volt, mi történt? Lehet, hogy most jót nevetsz rajtam, de azt sem bánom, megteheted, de én akkor is (és nem először már) aggódok érted!
Tudom semmi közöm hozzá, de nekem ez az egész kirándulás nagyon érdekes volt. Titokzatos valakivel voltál oda, megértettem, hogy nem akarod elmondani, de éppen ezért gyanús most az eltűnésed. Nem így képzeltem a visszaérkezésed, hanem úgy, hogy alíg várod, hogy bejelentkezz hozzánk és hogy mennyire örülsz a cicusnak, no és talán egy kicsit nekünk is. De nem ez történt, ezért aztán izgultam, sőt még mai napig is izgulok érted! Remélem az van, amit Kriszta írt, hogy élsz és virulsz!
(Bocsi, de ismerhetsz már annyira, hogy mindig is izgulok érted, anyád helyett, anyád vagyok, ja és a mamád is!)
Sziasztok!
Még sajna nem volt időm visszaolvasni de olyan sok napja nem voltam, hogy....jaaajj!:)
Tegnap megvolt a keresztelő, a baby nagyon édi volt, egy hangja se volt a templomba:)
Szia Mónika! Természetesen nincs semmi gond, hogy nem jöttél vissza fürdés után. Megmondom őszintén, hogy domi után én is elhúztam, még néztem egy kicsit a TV-t, de hamar elaludtam.
Én is láttam, hogy megvan Melcsi, valószínű Kriszta tudja a mobil számát és beszélgettek.
Csak azt nem értem, hogy Melcsi miért nem jelentkezik be máshonnan, ha csak egy pillanatra is, hogy ne aggódjunk minden rendben? Én biztos ezt tettem volna. Nem vagyunk egyformák szerencsére.
Én is láttam, hogy Pista és Eszti jól el vannak, ezért én sem akartam közbe szólni, meg nem is tudtam volna mit ez az igazság.
Sziasztok! Csak be kukkantottam, de megyek is. Melsit néztem, de látom, Kriszta írt, hogy meg van. Honnan tudod Kriszta? Telefoon beszéltél vele? Örülök, hogy nincs semmi baj.
Marcsi tegnap azért mentem el olyan hamar,mert te sem voltál, és én olvastam Kriszta naplóját, három negyed 10-kor meg mentem fürödni, hajat mosni, már 11-kor nem volt kedvem beszélgetni, meg megint fájt a szemem, a sok olvasástól.
Tegnap jól elbeszélgetett Pista és Eszti, és nem akartam őket zavarni sem. :))))))))
Na megyek vissza dolgozni, majd este jövök.
Sziasztok! Örülök, hogy Melcsi megvan, de sűrűn rossz a netje.
Én nagyüzemi főzésben vagyok, mert tegnap nem főztem, mert a szombati maradékot ettük meg. Mára meg nem maradt semmi, így ma főzök a vasárnapi ebédet, holnapra viszont ebből marad.
Szépen süt felénk a nap, de hideg van. Habár még nem jártam kint. El vagyok maradva mindennel, mert 8 órakor ébredtem fel, jót aludtam, de éjszaka voltam fent, mert én vettem fel a 4 órási dominót. Nagy csend volt akkor, mindenki aludt.
Szép napot!
A hó ahogy jött,úgy el is tűnt.Viszonylag meleg reggelre ébredtünk.:)
Szaladok vissza az oviba,mert itthon maradt a mackója a Patriknak,meg ágyneműt sem vittünk.:(
Én is lefekszem lassan.
Jó éjt mindenkinek!