Netfüggők! (beszélgetés)
Jó reggelt és szép napot kívánok mindenkinek!
Felénk is megérkezett a tél hajnalban. Esett egy kis hó, majd ónos eső, most már eső. Utálom idő van. A kutyák csupa koszosan jöttek fel, hajszárítóztam őket.
Hát akkor már nem maradt senki.
Jó éjt Neked is!
Jó éjt nektek!
Én meg nézem a kórház sorozatokat.:)))
Jó éjt, Marcsi, és Móni!
Eszter én nem haragszom Rád, de tényleg jobb ha nem jelentkezel ha ennyire rossz kedved van. Csak magadnak ártasz vele.
Én is azt hittem Marcsi, hogy azzal már nem lehet mit kezdeni, és mégis megcsinálták tavaly. Csodákra képesek a fogorvosok. Nem szabad halogatni mert csak tovább romlanak és még nehezebb lesz helyrehozni. Először csak menj el, és kérdezd meg mit lehetne vele csinálni. Aztán eldönthetitek telik-e rá, de arra telni kell.
Nagyon sokat jelent. Én már tudom.
Én is megyek aludni, ha tudok. Jó éjszakát Kriszta, Pista és Eszter neked is ha még itt vagy.
Sziasztok. Aludjatok jól.
Jó éjszakát.
Holnap majd beszélünk. Semmi baj, hogy nem voltál formába, van ez így :)))))))
Biztos jó lettél. Hamarosan nekem is mennem kell festetni, mert még decemberben igértem, hogy megyek, meg már kezd lenőni megint.
Most elvonultam. Jó éjszakát kívánok mindenkinek. Ma nem voltam formában, majd talán holnap!
Ma be festettem a hajam, a csajszi bejött az irodába hozzám, ma előbb le léceltem.
Az emberem azt mondta volt már jobb is a hajam.
arról az jutott az eszembe, én is mondhattam volna régebben neki, mit szólt volna hozzá, hogy volt már jobb is :)))))
Férfiak..........
Szerintem ki piheni a fáradalmait :))))))
Vagy nem kiváncsi ránk.
Persze, remélem, hogy túl éled. Én meg ásítozom.
Én még mindig aggódom Melcsi miatt. Annyira jó lenne, ha életjelt adna már magáról. Tudom, hogy hülye vagyok, de akkor is!
Oké Kriszta hagyom a fenébe, de amúgy is ideges vagyok, és nem bírom ha valaki így viselkedik.
Nem tiszteli a másikat.