Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Német krumpliskolbász recept

Német krumpliskolbász recept

A Német krumpliskolbász hozzávalói:
2 kg nyers krumpli,
1/2 kg hagyma,
80 dkg dagadó,
30 dkg főtt marhahús,
10 g törött fehérbors,
1 dkg szerecsendió,
majoranna,
kakukkfű,
borsikafű,
só.


A Német krumpliskolbász elkészítési módja:
A krumplit, a hagymát és a húsféléket húsdarálón ledaráljuk, sózzuk, fűszerezzük. Jól összedolgozzuk és kolbászbélbe töltjük. Két óráig 85 fokon abáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A német krumpliskolbász elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook