Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
teljesen igazad van, Móni bordóban is, feketében is tökéletes! ebben egyetértünk:)
de NEEE GONDOKODJ!!! jóóóó???? :)))
Most szegény meg fog zavarodni! Hát mér köll neked más színt mondanod? Nem mindegy? Szép lesz benne akármelyik:-)))
Én RÁD gondoltam, hogy babát vársz:-)))))))
Móni! szerintem inkább fekete zakót vegyél fel.
Panka! mintha a te naplódban olvastam volna, hogy egy fórumtársunk babát vár...én meg Mónira gondoltam...:DDDDDD
Köszi, jó volt talán a tanítóm:-))))
Milyen lagziba mentek? Kié lesz? Majd kérünk egy kis birkapörit meg finom süti kóstolót!!!!
Ja! És nekem is új, hogy babád lesz:-))))
Most én haraplak meg téged!!! :)))))))))
egyébként szerintem is az lesz.
ja és nagyon szép lett a kép Andriskáról!
bár fogalmam sincs Zsina honnan szedte ezt a bődületes baromságot, azért nekem lenne egy iszonyatosansürgősenfontos kérdésem. :)))))))))9
Szóval holnap lagziba megyünk. A felsőm bordó, a szoknyám fekete lesz. Milyen legyen a zakóm? Van bordó is és fekete is. Nem tudok dönteni...
van egy oldal, az a neve hogy imikimi.com.
itt regisztrálsz.
utána mikor beléptél, megkeresed a kategóriákat, és ami tetszik, arra kattintasz.kikeresed a képet és beilleszted. utána mented. meg kell várni hogy átdobja a saját mappádba. onnan tudod lementeni a gépedre, vagy ha ide akarod akkor katt a myspace kódra. azt másolod ide.
ha valami nem világos, szólj.
Móniiiiiiiiiiii! Segíííííííííts!
Én is akarok olyan képeket csinálni, mint te csináltál rólunk. Hogyan kell??????
khm, khm... szóval csajozni akarsz??? :))))))))))))))))))))))))
És mit szólt hozzá? :))))))))))))))
apa tudja!!!! nah ehhez mit szólsz?!
messze vagy??? sebaj, majd leszel közelebb is, mert az egyik barátomtól kaptam egy olyan hajfixáló túrót, amibe frenorin van...állítólag tapadni fognak rám a csajok(elvileg pasiknak van!)
úgyhogy távolság ide vagy oda...pár nap és itt fogod verni az ajtóm...:)))
Hát ezek nagyon jóóóóóóóóóók!
Ügyeskedj csak Móni sokat! És én is szeretlek! Apa úgysem látja, hihihihi....
Küldtem nektek még valamit. :)
És ha benéztek a másik naplómba, ott vannak rólam/rólunk is ilyenek.
hát aki ilyen szépet tud csinálni....
najóóó! bevallom....: szeretlek!
:DDDDDDD
hááááááááát.... öööööööööööööööööö.... izéé... :)))))
aha :))))
tudom...:))))) legalábbis bízom benne, hogy nem!:)))
hisz szeretjük egymást! nem? :DDDD
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?