Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék (beszélgetés)
Áááá! Halványbarna, kék,narancs,és fekete fehér nagy rózsás, kicsit Győzikés,de jó.A háló fehér,mert az pici.
Nem csalódtam benned, az egyik kedvenc számom :D azt hallgatom éppen :D
Tavaly volt itt koncertjük is :)))
szerintem halvány narancssárga....mindenki más szerint rózsaszín :DDDD el tudod képzelni a férjem fejét amikor rádöbbent, hogy egy ilyen színű szobában kell élnie??? :D
A fiúké barna, az tök jó lett :D
A konyhában van pingálás is :D de azt csak azért csináltam, mert úgy volt, hogy a barátnőmmel kifestünk olyanra egy éttermet :D gyakoroltam :D de aztán ugrott a meló :D
Ti? Hóferkébe vagytok?
...csak futnak a percek,de ma se jön herceg......
Aztán nem ám valami kalocsai motívumokat fogsz pingálni nekünk! :P
Milyen színek vannak nálatok? Vagy sima fehér? :D
Azt nem mondtam, hogy jó is lett..... XDXD
Deeee, jóóó lett :D
Megyek :D csak megnézem a falfestős naptáram, hogy be tudlak-e szúrni titeket :D
Igeeeen??? Aztamindenit! :P Gyere hozzánk is!
El is képzelheted :D pár éve én festettem ki a lakást :D és a nyáron megint aktuális itt-ott :))))
Na,Menyhért,meg a falfestés:DDDDDDDD Elképzeltem:D
Nem tudom :))) de nem azt festettem :))))
Menyus,honnan vettem,hogy Te ma falat fogsz festeni???
Adri,remélem csak valami beszólásodért kaptad,azt a fekete gyertyát,ilyet még viccből sem szabadna küldeni.A hoxa helyében én levenném a készletből.
Jóreggelt!
Azért látom csak sikerült FELKIABÁLNOTOK Menyust.
Festeni fog ma?
Menyus gyönyörű szép lesz a falad:)
hogy hogy nem vagy a melóban?
Azt hittem eltévedtem,naaa!:)
Jelentem felkeltem :D Nem sütött, visszahúztam azt a fránya sötétítőt :)))))
Menyus!!! Ébresztő! Hasadra süt a nap!!!
Erre nem tudok mit mondani!:)
Szép jó reggelt!
Megyek és visszafekszem szunyálni :D
Szia!Szép napot ,meg minden jóót!:)Hát jaa, mert összevissza száguldozol. azzé:))
Na ,ide megint nem ír senki?:)
Esztek, isztok---engem meg kihagytok??? :D
További ajánlott fórumok: