Nem kívánom a férjemet, mert... (beszélgetés)
Én nem mondtam,hogy nem tartom jó pasinak.
És én is olyannak szeretem amilyen,de tudod ha szexre kerül a sor,hiába szereted,ha fizikailag nem vonz.
"Meg fogom találni a megoldást,mert nagyon-nagyon szeretjük egymást!És ez most rajtam múlik,nem cseszem el a jövőnket egy ilyen apróság miatt."
Tessék, íme egy IGAZI nő! Le a kalappal!
És sok sikert kívánok nektek!!! :)
jo, akkor vegyuk ugy, hogy a ferjed tehet rola, hogy kikenyszeritte az igazat, miszerint x ev utan egyszercsak feltunt neked, hogy nez ki :) plane kisebbsegi komplexusra jo volt, hogy pont a felesege, akit szeret, ratett egy jo nagy lapattal :( ha ezt rendbe akarod hozni, akkor nagyon ossze kell kapnod magad.
en ugy gondolom, hogy azert az nem egy aprosag, hogy nem kivanod a ferjedet es nem tartod jo pasinak. de lehet, ha te is valtoztatsz magadon, a kulsodon, es mondod is neki, hogy o miatta, hogy neki tetsszel, akkor meg javithato a helyzet, valoszinuleg o is tenne azert, hogy ezt viszonozza. bar szerintem nem szeretitek nagyon-nagyon egymast. ha en szeretek valakit, lehet giliszta vagy 150 kilos nagyember, olyannak szeretem, amilyen :) es ha evek alatt valtozik, az sem valtoztat az erzeseimen :) (a szerelem szerintem valahol itt kezdodik. attol meg persze lehet csak szeretettel szeretni, emberkent a masikat, de az egy hazassagban keves, foleg fiatalon)
Na de kérlek,nem én vagyok szélsőségesen dagadt,hanem ő kegyetlen vékony! :)
Mi csak akkor fogunk passzolni,a mostani "elvárások" szerint,amikor már a föld alatt leszek egy csontváz :)
Köszönöm kedvességed,de ez a fórum nem az én problémámról szól.Valóban nekem is van,de kinek nincs.Nem forr a vérem,hiába is hiszed.
Neked is szépet.....
Írtam,hogy nem akartam elmondani neki,de kikényszerítette.
Na,mindegy.Ő odavan értem,így könnyebb a helyzetem,ha nem is testesedik,akkor is elfogadom,mert nem akarom elveszíteni.
Így is sokszor próbálom dicsérni,mert sajnos összeakadt a volt élettársammal,amikor szakítottam vele,és tuti hogy miatta van egy kis kisebbségi komplexusa.
Na de!Volt pasi,185 cm, 90 kiló,favágó,és hát sajnos konkrétan lányszöktetés történt,összeugrottak,és a férjem úgy elkapta a debellát,hogy moccanni sem bírt :D
Szóval nem minden a méret,erre is igaz :)
Meg fogom találni a megoldást,mert nagyon-nagyon szeretjük egymást!És ez most rajtam múlik,nem cseszem el a jövőnket egy ilyen apróság miatt.
itt a kulcs:d te magaddal vagy elégedetlen, tessék valamit mozogni, séta bringa uszás vagy focizni a gyerekkel, tollasozni amit vidáman csinálsz és van rá lehetőséged és olcsó...
ennek hatására termelődik majd egy kis boldogsághormon benned, ami elég lesz arra hogy rendszeressé tedd, kevesebb időd lesz enni is, és a boldogság mellé még egy picit fogysz is.
abban tényleg igazad van hogy az alacsony vékony pasi mellett tényleg vicces a dagadt nő de ez van, mosolyogj:D
ha emberileg és a kapcsolatban a pasinak más hibája nincs, akkor probáld ki ezt, ha más gond is van köztetek, akkor meg nem tudok mit javasolni...
Pasionella-nak nagyon igaza van, nem értem a nyűglődésed tárgyát.
Csóri férjed..te meg erről még fórumot is indítasz, én inkább neki gratulálnék, nem gyengén mellé nyúlt szegény pára...
Nem akarod, de megfogod, vagy már meg is csaltad..nah ezért van sok válás...
Kezdj el fogyózni aztán hátha..hát..nah, vicces fórumok indulnak újabban!
Igen,abban ugyanolyan lenne,talán annyiban nem hogy meg tudnám úgy ölelni,hogy nem azt érzem,mintha egy gyereket ölelnék meg.Durván hangzik,de ez az igazság.
És igen,igazán szeretem,bár a rózsaszín köd már elmúlt,de nem tudom mással elképzelni az életemet,főleg hogy ezt a dolgot leszámítva,ami engem zavar,nem kívánhatnék jobb férjet magamnak.Ezért is vagyok így vele,hogy mindenképpen megpróbálok javítani ezen a helyzeten,mert egyébként fantasztikus ember.
Tudom,azért is szeretnék várni még pár évet,mert akkora talán végleg eldől,hogy együtt maradunk,vagy nem.
De nem akarok lépni!Nem tudnék nélküle élni,és sokszor mondta hogy ha én elhagynám,inkább megölné magát,mert semmi értelme nem lenne az életének.Nem csodálom,nagyon sok rossz dolgon keresztül ment még mielőtt engem ismert akkor is,és együtt is sok problémát átvészeltünk már.Igazság szerint én sem gondolom,hogy túl lépnék rajta,és keresnék mást.De persze ezt csak akkor lehet tudni,ha az ember belekerül abba a helyzetbe.
ez nem oszinteseg volt, hanem baromsag :) ha az lenne az akadalya a kivanasnak, hogy a pasi nem magas, testes, akkor nem lett volna jo a szex evekig. ilyet hozzavagni ahhoz, akit az ember szeret, totalisan megalazni a ferfiassagaban, nagyon gaz. raadasul teljesen feleslegesen, mert a testalkatarol nem tehet. olyan ez, mintha a ferje mondana neki, hogy dragam, ne haragudj, de mar nem kivanlak, mert most vettem eszre, mekkora tehen vagy, es mindig is az voltal
arrol nem tehet a noci, hogy nem kivanja, a legtobb nonel ez van, ha elmulik a szerelem, nem esik ugy es olyan jol a masik erintese, mint korabban. attol meg nem kell a masikat megalazni, hiszen nem o tehet rola
Akkor mit csináljak?
Továbbra is erőltessem magam?
Mert elhagyni semmiképpen sem szeretném.
További ajánlott fórumok:
- Hogy szoktassam le a férjemet a kocsmázásról?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Nem kívánom a férjemet!
- Megbüntették a férjemet, mert a ház előtt parkolt. Épp a sarkon állt meg. Jogos?
- Jövőre azt kívánom, hogy szüntessék be az alkoholt, mert...
- Megcsaltam a férjemet,mert úgy éreztem, valami hiányzik az...