Nem kíván a férjem, de már én sem akarom (beszélgetés)
igen, csak ilyenkor az ember hajlamos homokba dugna fejét ésreménykedni, hogy minden olyan lesz, mint az elején...
meg amúgy százszor elmondja egy nap, hogy szeret szóval már nem tudom mit higyjek.
Miért is???Van egy közös lánykánk is,Ő azért összefog minket.
És tudod,az felháborít,hogy minden este a szex csatornát figyeli.Már gondoltam erre is,hogy ez a baj,mert valahol olvastam,hogy azok a férfiak akik mindig ilyeneket néznek a valóságban egy idő után képtelenek lesznek teljesíteni.
Pedig nagyon kéne!
Én az előző páromra 7 évet pazaroltam, gyakorlatilag az egész fiatalságomat, sosem bocsátom meg magamnak, nem neki, hanem magamnak, mert én tehetek róla, hogy pazaroltam az időmet rá!
Pedig muszáj, addig fogja csinálni míg le nem töröd a szarvát!
Jaaj, miért vagy még vele?
Tudom az előbb mondtad, de nem tudok mást kérdezni!:( Hagyd ott, hidd el, hogy más férfiak epekedve várják, hogy boldoggá tegyenek és te is őket, ne pazarold az idődet egy ilyen tapló emberre!
miért vagyok vele?megszokás,biztonságérzet stb.....de nem a szerelem.
hm, hát ezaz...
csak nálunk feleennyi idő után érzem már ezt...
Hát akkor, amikor ő így viselkedik társaságban, akkor alázd meg te is!
Tudom, hogy nem jó lealacsonyodni, de azért mindent nem szabad tűrni, álljon már meg a menet!
Öszinte legyen magahoz ??????????
Ez a legnehezebb az embereknek , mert siman hazudnak/hazudunk sajat magunknak :) A katasztrofa ott van az orrunk elött de,szivoskodunk hogy , biza az szivarvany -:(
Már ne haragudjatok, hogy ennyire kitárom a dolgainkat, de ezt másképp nem lehet leírni, az én páromat az szinte jobban felizgatja, ha engem izgat, mintha én őt!
Szóval ha egy férfi nem szeretné felizgatni a párját és örömet okozni neki, akkor megette a fene az egészet, akkor menjen kurvázni!:(
Miért gondolja mindenki azt hogy motor csak a kétkerekű motorban van???
Nincs motorom;)
szerencsés vagy!
az együttlétről meg annyit, hogy mikor ő "kiugrik a repülőből" és "akkor csekkolok"....
hm, szomorú, de amig próbálom hinni, hogy jobb lesz, addig bizakodó vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Nem kívánom a férjemet!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- El akarom hagyni a férjem, szerinted ez jó indok rá?
- Vissza akarom szerezni a férjem
- El akarom hagyni a férjem aki nem törődik velem és...