Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
Én is csatlakozom a gratulálókhoz.
Amit írtál, engem is kitartásra biztat. Az első 10 kilómon már túl vagyok, de még legalább kétszer ennyit szeretnék fogyni...
A fogysztótabletták nem feltétlenül mérgek!Ez erős sarkítás volt!
De a lényeggel egyet értek.Életmód váltás ,mozgás és a fogyés beindul!
Gratulálok! Ez azért nem semmi.
A bőröd milyen lett ennyi fogyás után?
Mert nekem a hasam pár kiló fogyás után is lötyögősebb lett, és a karomon is. Pedig nem fogytam ennyit mint te?
Graulálok, tehetnél fel lett képet is.
Én is meglepődtem, hogy 65 kilósan 34-es ruhákat hordasz...
Gratulálok! Irigylem a kitartásod! :)
De ha 34es ruhákat hordasz, akkor 50 kiló körül vagy?? Mert én 48- 50kilósan hordtam 34eseket.
Nagyon jó olvasni ilyen sztorit :) Én egyszer már elértem azt a súlyt ami tetszett, csak egy betegség miatt sajnos visszahíztam, nálam viszont most nagy a tét, változtatnom kell, mert van egy betegségem ami miatt ha nem változtatok baj lesz.
Egy szerencsém van, az hogy én viszont szeretek mozogni, focizni táncolni főleg a vőlegényemmel :D
Nem vagyok elkeseredve, a sztorid még erőt is adott és motivált :)
Gratulálok!
Gratulálok :)
Szülés után 1 évvel vagyok, nem fogyóztam, csak mást kezdtem el enni. Magos és rozskenyeret, sok gyümit, tejterméket stb... meg amit a babu meghagyott :) a babakocsis séták illetve gyaloglások. Szóval 15 kg lement. Az első 6 hónapba semmi nem ugrott le. De tavasszal, hogy többet gyalogoltunk, elindult és már csak 5 kg kell :)
Szia!
Gratulálok az eredményedhez, példakép értékű!
Csak így tovább!!! :))
Valóban az életmód váltás a kulcs, én is épp ezen munkálkodom.
Nagy félelmem azonban, hogy mi lesz a bőrömmel... Neked mi lett?
Ugrás a teljes írásra: Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem? Diéta, életmódváltás, sport
- Inzulinszétválasztó diéta, életmód jan.3-tól
- Szerinted, ha valaki tényleg komolyan változtat az életmódján, kigyógyulhat betegségekből? Esetleg próbálkoztatatok ezzel?
- Szerintetek a diétás életmód pénztárcafüggő?
- Életmód változtatási tanácsok
- Életmód változtatás