Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem érdekel az étel fórum

Nem érdekel az étel (beszélgetés)

1 2
5. Guruljka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 18. 18:22

A rendszeres napi mozgást nem számítjuk mínusz kalóriának, mert az az életvitel része.

Fogyásban szépen ki lehet jönni 1200 Kcal-al.

Viszont kellene valamit tervszerűen is mozogni, hogy ne izomból fogyj. Ezért ajánlott a fehérjehangsúlyos táplálkozás is.

A sporttal elégetett kalórákat viszont már tényleg pótolni kell.

4. Lau_Ra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 18. 18:21

Sokszor én sem érzek.

Ha idegeskedek, rohannom kell, vagy csak rossz a kedvem akkor nem tudok enni, van, hogy este van az első étkezésem. Pedig jó evő vagyok ha minden ok.

Szerintem amiatt lehet, mert mint mndtad neked se sok időd van rá, esetleg nem tudnál nyugodtan mellé ülni.

Persze, lehet fizikai gond is a háttérben, de sokszor idegeskedés, lelki ok miatt nincs étvágy.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Guruljka)
2020. jan. 18. 18:18

Inkább 600-700 amit egy nap van mert ugye - 600.

Dolgozom és folyamatosan mozgok

2. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 18. 18:00

Eddig még nem nagy baj. Aza kérdés, mi az a mozgás, ami 600 Kcal?

Fehérjét kell enned. Ha nincs étvágyad, akkor vidd be porból.

Más fogyni vágyó boldog lenne, ha az a minimális 1200 Kcal nem okozna problémát.

2020. jan. 18. 17:57

Szervusztok.

KB 3. hete vagyok úgy hogy leszoktam majdnem az evésről.

Alig jut rá időm és már nem is nagyon vagyok éhes. Eddig hétvégén mindig jókat tudtam enni így is, de most már ott tartok hogy kora délután veszem észre hogy nem is ettem még semmit de akkor sem azért mert éhes lennék hanem mert ebédhez készülünk. Akkor is csak azért hogy nehogy megszóljanak.

Fogyni szeretnék de úgy érzem ez már kezd így problémás lenni. Benézek a hűtőbe és semmi sem hoz "lázba". Ha tehetném nem ennék semmit de tudom abból nagy baj lenne mert kell azért az étel.

Tegnap mértem mennyit ettem és összesen 1200 kcal volt de ebből 600 kcal mínusz mert annyit mozogtam. Nem szoktam mérni egyébként csak havonta.

Miért nem érzek késztetést hogy egyek? Miért nem vagyok éhes?

Kezdek megijedni.

Nem vagyok mániákus fogyókúrázó.

Köszi a válaszokat.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook