Nektek nincs emberiszonyotok? (beszélgetés)
Néha van, máskor meg szeretném átölelni a világot.
Hoppá! Most látom, hogy ez nálad csak az ünnepre készülő tömeg miatt van. Meg tudom érteni. Gyakran van, hogy már inkább semmi nem kell, csak húzhassak hazafelé a piacról, plázából stb.
Nekem még eddig nem volt bajom a tömeggel..szeretem a sok-sok kínálatot,a karácsonyi zenékre koncentrálok,és jó kedvem lesz..
simán el lehet tudni vonatkoztatni mindenkitől és mindentől,ha akarsz..:)
Menj célirányosan,és a lényeg,ha van rá rengeteg időd,csak akkor vágj bele,mert ha kapkodsz,sietsz,akkor minden és mindenki idegesíteni fog..
Hát, nem tudom, valahogy idén én is az ajándékokat neten rendeltem, szinte mindenkinek. Nem vágyom üzletekbe.
A karácsonyi kaja nagybevásárlás megvolt 2 hete, egyáltalán nem bánom. Nincs mehetnékem.
Hát engem a 8 hónaposommal 2 hete majdnem fellöktek!Na,akkor fogadtam meg,hogy én innentől sehova.(majd csak januárban)Mindent a neten rendeltem meg.
Kaja?Hús,hal stb... a fagyóban,sütéshezvalók a spejzben.Csak kenyér+tej kell majd a kisboltból.
Hát akkor kerüld el :)
Nem szeretek én se ilyenkor vásárolni, ezért már jóelőre elintéztem mindnent.
Egyébként emberiszonyom hamarabb van az aluljáróban mint az üzletekben... ott legalább nem koszosak, büdösek ;)
szeritnem ilyenkor mindenki csak muszájból megy ezekre a túlzsúfolt helyekre.
ez nem hiszem, hogy emberiszony, sokkal inkább az az oka, hogy nem ekkora forgalomra vannak tervezve a bevásárlóközpontok, minden túlzsúfolt, lépten-nyomon beleütközöl valakibe, nem lehet hozzáférni az árukhoz, nehéz parkolni stb...
de kitartás, már csak két hét a decemberből, januártól normalizálódnak az állapotok:D
Min látszik, hogy érzéketlenek?
Hogy sietnek?
Valószínűleg ők sem szeretik a tömeget, és túl akarnak lenni az egészen, akárcsak te.
Legszívesebben elkerülném az összes bevásárló helyet, ahová még mennem kell. Ha tehetném egy legkisebb boltba vennék meg mindent csak, hogy ezt elkerüljem. Más, hogy van ezzel? :(
Nekem ez egyáltalán nem öröm, mert itt látszik, hogy milyen érzéketlenek az emberek valójában.
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Nektek volt már olyan, hogy kijelezte a honlap hogy van új elolvasatlan üzeneted, de mikor meg akartad nézni azt jelente hogy nincs is üzi?
- Vérzés korai terhesség alatt, az orvosok szerint nincs baj. Nektek mi a véleményetek?