Neked mi okoz örömet? (beszélgetés)
Az alvó gyerekem arcát nézni.
Ha sokan vannak a boltban,ahol dolgozom.
Ha eljutok a Margit-szigetre és ott sétálhatok,vagy csak nézelődhetek.
A Rómain a hekkezésnek.
És még ezer ilyen dolog van nap mint nap.:D
Persze,hogy emlékszem:)
De jó volna már valami ÚJ öröm is az életemben...annak jobban örülnék,minthogy a régire emlékezzek..
A víz látványa engem is megnyugtat és lenyűgöz mindig.A napsütést is élvezem,a szép virágokat.Boldog kisgyereket nézni,akik még mentesek a gondoktól és önfeledten játszadoznak.
Amúgy egy Bora borás út lenne az álmom,egy olyan bungalóba,aminek átlátszó az alja,és csodálhatom az élővilágot,és egy 206cc :)
Az elérhetőbb álmaim,hogy legyen gyorsan szeptember,és essek teherbe,alig várom h érezzem a kisbabám a hasamban.Jelenleg ennyi a vágyam:)
Ébredés utáni sorrendben annak, hogy:
élek, hogy süt a nap, vagy fúj a szél, vagy esik, útközben szól a zene a fülemben, minden reggel 2 vakkal is találkozom, örülök, hogy látok és mindenem megvan, van pénzem reggelire, van munkám, kedvelnek a kollégáim (remélem).
Ilyesmik :-)
Sziasztok!
Kíváncsi lennék kinek mi okoz örömet. Én szeretek habfürdőzni, szeretem a napsütést, a szivárványt, a csillaghullást, a budapesti várban való sétát miközben strauss keringőt hallgatok és megy le a nap, nézni a kivilágított Lánchídat. Szeretem a tavakat és a patakokat.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg örömet okoz...
- Mi tesz boldoggá ill. mi okoz örömet neked?-egy szóval
- Mitől vagy most boldog, mi okozott örömet legutóbb
- Találkozott valaki mostanában normális, tényleg örömet okozó játékkal Kinder tojásban?
- Egy ideje már semmi nem okoz örömet. Azt hiszem ez...
- Hagyd veszni, mert amibe kapaszkodni kell, az nem fog örömet okozni. Mit jelent ez?