Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért? (beszélgetés)
Ezzel egyetértek, az én vágyaim között is szerepel a mai napig, hogy két vagy több egyenruhás kényeztet :P
De persze a párom is elég, de fantáziálni attól még szabad :)
De még mennyire, engem megőrjítenek az egyenruhás jó pasik (mert nyilván magától az egyenruhától senki nem lesz jó vagy jobb pasi)!
Volt rendőr pasim, őrjítő volt.
Most a párom tűzoltó és hát nem kell noszogatni, hogy egyenruhában várjon néha.....tudja, hogy gerjedek rá. :)
Nekem is nagyon bejön az egyenruha, bár konkrét tapasztalatom nincs. Visszatérő szexuális vágyálmom, hogy egy(két)egyenruhás férfi.........
Szóval értitek.
Én bolondulok az egyenruháért, valamiért nagyon férfias. A jelenlegi párom tűzoltó, és valóban az én hősöm :)
De a rendőrök sem megvetendőek ;) :P
A buszsofőr egyenruha az de nagyon tetszik. Persze ha egy sofőr van benne, csak úgy izgalmas. :P
De tetszik még a rendőr cucc is.
A csinos katonaruhában a ffiak, nagyon. A rendőrők, tüzoltók vasutasok nem. A Magyar Gárda egyenruhája sem jön be nagyon.
Külföldiek közül bejönnek a II vh-s németek és JAG-os ffiak.
A nők egyáltalán nem, a nők csaK csinos divatos v sportos ruhában tetszenek. ( azt próbálom megfogalmazni, hogy milyen nőt tartok csinosnak hetero nő létemre, de az egyenruhás nők inkább taszitanak, főleg a rendőrnők. TalÁn a nők közül egyedül elfogadható a JAG-ben a Mec.
Az egyenruhás is jó,de igazán az öltönyös férfi a zsánerem.Talán az elegancia miatt...de nekem nagyon bejön!
Hm...fekete zakó,fehér ing...nyakkendő!Az ám az igazi!:O)
üdvözlök mindenkit
én rendőr voltam most nyugalmazott vagyok a tapasztalatom az volt, hogy a hölgyek azért kedvelték az egyenruhás pasikat, mert határozotságot magabiztosságot és nem utolsó sorban megjelenést kölcsönzött ez a viselet. Föleg abban az esetben ha a viselöje egyébként is ilyen típusú ember.
(pl: 180-190 cm magas széles válú közepesen izmos és a magán életben is határozott magabiztos ) ja elérhetetlennek tünnek.
Imádom őket, olyan férfiasak azokban a ruhákban!
Ja, és férjem is egyenruhás! :)
Én a rendőrökre bukom de veszettül. Más egyenruhások pl. tűzoltók nem hoznak lázba, de ha meglátok egy rendőrt rögtön eláll a lélegzetem.
És hogy miért? Szerintem azért mert árad belőlük egyfajta határozottság, magabiztosság, tekintélyük van. És nekem ez fontos hogy meglegyen egy pasiban...
Bejönnek cudarul.
1. pilóta
2. rendőr
3. bármi más
Persze nem ezek a nyúzott áruházi, banki biztonsági őrök.
Nagyon odavagyok a rendőrökért,de a tűzoltók is lázba hoznak :)
Múltkor kaptam büntit,rossz helyre parkoltam es kerékbilincs lett a vége jaj de élveztem.
Egész nap boldog voltam....
Topikinditó kérdésére:
már kislány korom óta::))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Te megsértődnél, ha ezt mondanák neked?(Első sorban férfiaknak)
- Bejönnek a helyes, sármos orvos férfiak, a testesebbek ezek...
- Tetszenek nektek az egyenruhás férfiak?
- Férfiak - mit szólnál, ha egy nő, aki tetszik neked, bevallaná, hogy szeret?