Negyvenesek ismerkedjünk.... (beszélgetés)
hat most nem azt akarom mondani, hogy nincsenek kivetelek... :-D
mert vegyunk pl mindjart engem, aki 40 folott is baromi jol nez ki, :-D (fo a szerenyseg, igaz? :-D), de azert en hatarozottan es biztosan allitom magamrol, hogy 20 evesen meg legalabb 100-szor jobban neztem ki. :-D
nem, persez, de azert fontos dolog.
nekem, tekintev, hogy nem vagyok milliardos, akinek nem kell dolgoznia... :-D
hat ez szemelyes tapasztalat csak... :-)
azt gondolom teljesen termeszetes, hogy a 20 evesre jobban buknak a ferfiak, mint a 40-esre. :-)
persze az lehet, hogy valaki 40 evesen kerul olyan helyzetbem hogy pasizzon, vagy mit tudom en... :-)
Nem esett rosszul :D
A munkát meg értem, persze. De nem csak abból áll az élet :D
Tényleg?? :D :D Nálam 3 évvel ezelőtt kezdődött az élet :)))) annyi pasi közül válogathattam ... mondom "válogathattam" :D :D hogy huszonéves koromban sem :))
Munkakeresés? Köze nincs hogy hány éves vagy, inkább csak annyi, hogy nincs munkalehetőség, nincsenek munkahelyek!
hat ez ram is vonatkozik, a valosag, bocs, ha rosszul esett, de inkabb ne vedd magadra.
amiket leirtam, azok fuggetlenek az en szemelyes eletemtol. nem azert irtam.
mondok egy peldat.
altalaban veve, ha pl. 2 egyetemrol frissen kikerul ember ugyanazt az alalt palyazza meg, tetelezzuk fol meg azt, is, hogy behivjak mind a kettot inrterjura es nem egybol dobjak a kukaba az idosebb oneletrajzat, mert mondjuk tenyleg oylan egyetemen olyan szakot vegeztek, amit nem lehet csak ugy a kukaba hajitani... :-D
mondjuk behivjak mind a ketto, mind a ketto meg is felelne, mert a tesztet mindketto jol teljesitette, akkor nagy valoszinuseggel nem az idosebbet fogjak folvenni.
Köszi.
ez most jól esett :((((
Egyébként te másképpen látod az tuti. Nem ugyanúgy éltük meg az ifjuságot :D
Ami nekem akkor volt, neked az lesz most :D te akkor voltál szabadabb :D én most vagyok :DDDDD
A munka hát igen.....de itt....fiatalon se könnyű....harmincasnak sem....és negyvenesnek sem :DDDD
hat altalaban leirjak, ez igy van...
ezt azert eros tulzasnak tartom, hogy 35 utan kezdodik az elet.... :-)
inkabb olyan onvigasztalasnak. :-)
a fiatalsagnal keves ertekesebb dolog van.
persze elvezni, amit elert az egyen, azt lehet... :-)
40 folott, vagy 45 korul inkabb mar pl munkakereses szempontajabo kifejezetten hatranyos helyzetben van az, aki megmondja a korat az oneletrajzban... :-)
altalaban veve. :-)
igen, arra en is igy emlekszem... :-D
aztan most ez mennyire viccesnek tunik igy 40-en tul... :-D
jo szam az a 45. :-)
kevesebb, mint a 46. ;-)
Köszi szépen!! :D :D
45. :(
Boldog születésnapot!!! :DDD
Éppenhogy már írhatsz ide????? :D
akkor boldog szulinapot kivanok! :-)
hanyadik? ;-)
...naná,hogy jöhet - a legszebb korban vagy!(?) :)
üdv.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Vajdaságiak ismerkedjünk 2013
- Pasizzunk-csajozzunk - ismerkedjünk - építsünk kapcsolatokat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, szerezzünk új barátokat
- Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nő?
- 1984-ben születettek, ismerkedjünk..