Ne fürgyé le ! (beszélgetés)
Nem tudom, hogy jutott a közelembe, talán úgy, hogy bácskai májasnak álcázta magát, szolgálóim meg azt hitték azt rendeltem vacsorára és beengedték.
Köszönöm, hogy már reggel kényeztethetem az amúgy is csodás bőrömet, fél 9-re én is készen állok a lubickolásra!
Szép napot kedvenc Társalkodónőm!
Ó jaj Fenség!
Remélem, fürdője kissé megnyugtatta.
Őrséget megkettőztük, bár el nem tudom képzelni, hogyan jöhetett be valaki anélkül, hogy kijátsza a belső őrséget.
Ezt a tiszteletlenséget! Még hogy Kegyelmességed nem épelméjű....
A halálosztó 8-ra jön, kibelezi a gaz latort!
Fürdőjéhez már fejik a tejet, fél kilencre készen áll.
Csodás napot Kegyes Úrnő!
Szép estét kedvenc Társalkodónőm!
Napom kellemesen telt, ma is sikerült Cézárt elkápráztatnom. El is fáradtam, ma hamarabb kérem a fürdőmet.
Éjszakára az aranymaszkomat is készítsék a fésülködő asztalomra!
Kérem, hogy az őrséget erősítsék meg, mert tegnap este egy idegen jött be a palotába és megkérdőjelezte épelméjűségemet!
Ó igen, a narancsos illata belengi a palota minden zugát, a szolgálok arcán mosoly, és elégedettség látható, bárhova nézek is.
Köszönöm Fenség, éjszakám kellemes volt, az ébredés örömteli.
Aranyruhája az ágyon pihen, a reggeli rózsaszirom limonádéja már várja Kegyességedet!
Teljen kellemesen a napja Cézárral Kegyelmességes Királynő!
Az úgy vót', hogy egyszer egy perzsa szőnyegbe csavarva a híres hadvezér, Caesar lábai elé gurultam. Szépségemmel azonnal meghódítottam.
Az én királyságom már hanyatlóban van, szükségem van Caesar segítségére, hogy megerősítse helyem a trónon...
Egyre homályosabb a kép. Mi köze van a Cézárnak, a trónhoz?
Ez egy díjnyertes eb?
Nyugovóra térhet kedvenc Társalkodónőm!
Bőröm felszívta az 1000 l szamártejet, olyan puha és sima, mint a baba popsija, íze, mint a méz. Narancsvirágú illatom a Nílus partjáig szállt.
Még elnyújtózom egy kicsit a perzsa szőnyegemen és én is nyugovóra térek.
Holnap látogatóba megyek Cézárhoz, kérem reggelre készítse ki a legszebb aranyruhámat!
Jó éjt Önnek Kedves!
Pfff!
Hát ez nem igaz!
Pedig olyan szép volt!
Grrr! Morrr!
:P
"Alázattal meghajolván kérek elbocsátást."
Na, most van az a pont, hogy nem bírom tovább:DDD
Folyik a könnyem, nem vagyunk normálisak:DD
Óóóóóóóóóó! Hát Kegyességed Fényessége örök időkre megmarad.
Remélem, új fürdőjében kedvét lelte, bőre feltöltődött, és csodás álmokat alapozott meg.
Némi narancsvirágot tettünk bele, illatra mennyei volt, reméljük, Kegyelmességednek szépsége ezáltal még ragyogóbbá vált.
Alázattal meghajolván kérek elbocsátást.
Talan ezt a "szlogan"-t most Californiaban kellene hangoztatni, mert az ott levo vezetok bejelentettek a publikumnak, hogy a vizhasznalatukat, minden csaladnak 25%-al le kell hogy csokkentsek, mivel a viztartalakuk erosen csokken, es az iden a havazas nalluk nem volt eleg mennyisegu a hegyekben.
Tehat a -Ne furgye' le! ott ildomos lett. Remelem a szel inkabb keletrol fog fujni, hogy a tenger fele fogja mozgatni a szennyezett levegot! :DDD
Mi az, hogy...a lábaim előtt hevert!
Ma pénzérmét veretett tiszteletemre, hogy képmásom megmaradjon az utókor számára.
Hivatalos elfoglaltságaim miatt csak most értem ide, kérem készítsenek egy új fürdőt!
Pompás darab!
Gondolom a Nagyvezír elájult a látványtól is....
Fenség!
A reggeli fürdője várja.
Mégpedig i. e. 44-nél régebben...:-)
Egyébként nem engedte meg senki, de az Univerzum Császárnője már csak tegezheti a Föld bolygó egyik országának uralkodónőjét! :-) Vagy tévedek?:-)
Természetesen nem haragszom.
Kellemes készülődést!:-)
Ki engedte meg, hogy tegezzen?
Nem az F1-es fórumban vagyunk, hanem Kr. e. Egyiptomban!
Ez a célom, hogy meghódítsam!:)
Ha nem haragszik készülődnöm kell, Társalkodónőm 9 órára készítteti nekem az esti fürdőt, hamarosan átadom testem a szamártejes kényeztetésnek.
Ebben?
Le fogod venni a lábáról!:-)
Meghiszem azt, de ilyen kizárólag nekem jár!
Tetszeni fogok ebben Cézárnak, mit gondol?
Nah most kezdem bánni, hogy nem Kleopátrának születtem.
Ezek a ruhák!!!!