Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ne foglalkozzak vele, csak csendben vonuljak vissza? fórum

Ne foglalkozzak vele, csak csendben vonuljak vissza? (beszélgetés)

1 2
2. EsztyMorgan (válaszként erre: 1. - Beledöglök)
2015. ápr. 27. 20:38
Küld el vmi közös képetek, hadd lepődjön meg. Amúgy tudom hogy nehéz de az ilyen embert hagyni kell..
2015. ápr. 27. 20:32

Szépen kérek mindenkit, hogy segítsen! Nem dorgálást kérek, nem szitkot. Abból épp elég, amit magamtl kapok. Tényleg segítséget kérek, mert azt hiszem innen már nem lehet mélyebbre kerülni. Aki abban leli örömét bántson!

Még mindig a régi nóta. Félelmetes, hogy értelmes ember hova tud süllyedni, meddig tud megalázkodni.

Az a régi társkeresős eset. Mégis hittem, hagytam, hogy minden ugyanúgy folytatódjon. De a kisördög nem nyughatott bennem.Én töröltem, ő nem. Csináltam egy másik profilt, hogy megnézzem. Továbbra is aktív volt. Aztán egyszer csak nem. Aztán az a sejtésem lett, hogy másik profilt csinált. El kezdtem szétnézni, és csodák csodája megtaláltam az új profilt. Kapcsolatba léptünk. Levelezünk. Nemsokára fotó csere lesz,

Halálosan csalódott vagyok. Hogy buktassam le? lebuktassam? Mindennek vége, az életemnek is. Mit tegyek? Ne foglalkozzak vele csak csendben vonuljak vissza? Se dolgozni, se aludni, se élni nem birok. Segítség!!!!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook