Nálatok ha valami elfogy, jelzi az akinél elfogyott? (beszélgetés)
"...m jelezték elfogyott,én vagyok a gagyi....
Nyílván,ha hagyod,igazuk lehet:-) :-)
Tudom hogy bunkó,ebből lett elegem .
akkor ugy tűnik csak itt ilyen furi a szitu:(
nekem nem is szabadna cipekednem,de mindig én megyek vásárolni.vannak dolgok amiket betegséből adódóan nem ehetek,igy nem is érdekel van e otthon..vaj,tej,tejföl ilyenek.
a fö gondom,hogy a gyerekeknek veszek valamit,apjuk megeszi és nem szól,többnyire ezeket keresem.:(
Én figyelem, és általában nincs olyan, hogy csak 1 kg cukor van, nem várom meg míg elfogy az utolsó tekercs budipapír, én olyan tartalékolós típus vagyok. :))
Engem inkább az bosszant, hogy az üres tejes doboz, mustáros flakon és egyebek is visszakerülnek a hűtőbe. Miért nem lehet azt kidobni???
Nálunk is, hogy soha nem azt veszek, amit kéne! :-)
Így egy nap kétszer megyek vásárolni minimum! :-)
"Most vettem nyalókát, azt csak nem fogja egy 65 éves férfi szopogatni! :P"
Nem-e?:D:D:D
Tesóm jelzi:anyaa,nincs teeej?Mit tegyek a kávéba?basszus yx stb....:D
És apukám sem különb,de hogy valamelyik is lemenjen venni,na azt már nem.....csak keresni tudják.
Mivel én vagyok aki vezeti a háztartást általában tudom, hogy mi nincs otthon.
Ha nagy bevásárlást végzünk, akkor meg úgy is átnézek mindent és írok egy listát, ha valami lemarad....hülye voltam, majd veszek másnap.
További ajánlott fórumok:
- Húsleves leszűrésekor a szűrőmbe, gézlapot szoktam tenni, hogy tisztább legyen a leves. De elfogyott. Mivel helyettesíthetném? (a gézlapot)
- Fáj a fogam és elfogyott a fájdalomcsillapítóm. Tudtok valamit ajánlani fogfájásra?
- Péntek van, 21-e és nekem már elfogyott a pénzem. 😄😅 De...
- Családi okok miatt én igazoltam két napot a suliban, úgy hogy a 3, szülő által igazolható már elfogyott.Elfogadják majd?
- Ömlik a mosogatógépből a hab, elfogyott a tabletta, ezért folyékony mosogatót tettem bele. Mit tegyek?
- Ha a H&M-ben online valami elfogyott, akkor az a termék mikor lesz újra elérhető?