Nagyvárosi vagy vidéki élet? (beszélgetés)
Belegondoltam ! Itt nem is az a probléma, hogy vidéken élsz, hanem az, hogy a " munka kiteszi a napom nagy részét"! Ha az embernek a napja nagy része munkával telik, az már önmagában rohadt unalmas,... ha a munkája egyben nem a hobbija is.
Szervezd úgy, hogy legyen szabadidőd/időtök és irány a szórakozás, kikapcsolódás, olyan környezetben, ahol te is jól érzed magad. Egyébként én is, de biztos vagyok benne, hogy több százezren szívesen cserélnénk veled.
Pár " cédát " ismertem de azt hiszem ő nem az igazi'':-))
Kecskeméten Valószinű tényleg nem az igazi Svájc van még. Áll kecske áll a sarkon: -))) Legelget a Rajna parton.Bódeni tó ha hullámzik. Svájci legény jódlikázik.. .
Én inkább csendes, nyugodt vidéken szeretnék élni.
De jó, ha van a közelben olyan bolt, ahol lehet venni cérnát, cipőfűzőt, mosószert, friss alapvető élelmiszereket stb. Amúgy a nagyvárosi hívságok nem érdekelnek, sőt páromat sem. Öreg napjainkra mindketten egy vidéki házikóban szeretnénk meghúzni magunkat :) Addigra van idő kialakítani a fűtési rendszert.
További ajánlott fórumok:
- Kis faluban miből élnek az emberek? Ahol nincs közelben nagyváros, munkalehetőség?
- A legszebb nagyvárosunk!
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?
- Mennyire változhat meg valakinek az élete, ha valaki egy kis unalmas faluból nagyvárosba költözik?
- Mi a legjobb módja annak, hogy valaki új ismeretségeket kössön, ha felköltözik a nagyvárosba?
- Sidneybe vagy más ausztrál nagyvárosba mennyibe kerülhet a komplett repülőjegy Budapestről?