Nagydumások, ide gyertek! :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi már kora reggel elmentünk vásárolni, mert ilyen dög melegben nincs kedve az embernek kimozdulni.
jó reggeeeelt!
ma megint dögmeleg lesz. :(
a kávét szétosztottam. :)
Ja. Úgy elástak senki nem talál meg :D
Jó éjt mindenkinek! :)
Napot mindenkinek!
Iszony meleg van. Meghalt a nagygépem is hőségben, úgyhogy most a lapitopin folyatom a szemem, úgy dolgozom. :(
Dovanda, köszi, megtaláltam a postát. :)
A dögök is élnek még! Te egy kincs vagy! :)
szépségeset, pihentetőt :)
jelentem tikok rendben a postát betettem a kredencre :)
Megérkeztem. Ahogy látom, a cikkem is felkerült.
Iszony fáradt vagyok, iszony de iszony, úgyhogy megyek csobbanni egyet, aztán még lesz egy baráti összeröfi és utána ááááááááááááááágy!!!!
Holnap jelkezem itt is, ott is kávéval. :)
Csillagos, enyhülést hozó szépjóéjszakát Mindenkinek! :)
Jó reggelt!
Nagyon elvesztetek!
A kávét megkaptam. Köszi! :)
Jó reggelt!
Kértek sütit a kávéhoz?
Csak beugrottam elköszönni, meg köszi a kávét.
Legyetek jók, ha tudtok! :)
Pussz!
Én elköszönök, holnap korán indulunk, nem leszek net-közelben csütörtök estig. Ha van kedvetek, akkor itt hallhattok engem, mármint az egész megnyitót meg az estet. Pussz Mindenkinek!
Elsétáltunk a gyógyszertárba. Napközben nem nagyon tudtunk kimenni.
Most néztem a naptárba, hogy holnap mennünk kell a védőnőhöz. Kettőre!!!!! Szerintem megpusztulunk mire odaérünk ha ilyen meleg lesz. :(
mindenki piheg a melegben???
ej-ej, micsoda dolog ez? :)
alig találtam meg az új topikot .
de megvaaaaaaaaaaaaaaaaaan :D
oh, köszönöm, köszönöm.
egyébként gondolkodtam már rajta, hogy újra indítom itthonról a sajátrádiót, csak még valahogy a technikai részt kell megoldanom.
majd ügyködöm rajta.
Megoldottuk. Egyelőre marad a vonat. Kettőnknek majdnem 20-ért. :(
Még a képeket is ki kell fizetnem... újabb ugyanannyi.
Most aztán ülhetek a gép előtt reggeltől-estig-estétől-reggelig... :)
Izgulást köszönöm, hogy én hogy izgulok, el sem tudom mondani, valami nagy felhajtás lesz, és én leszek az egyetlen atrakcijóóóóóóóó!!! Még soha nem voltam atrakcijó. :D
naná! majd nem hallgatom :)
sőőőőőőőőőőőőőőőőőőt idecsődítek mindenkit akit érek :)
van másik fórum ,ahol főkolompos vagyok ,majd kihírdetlek :D
Valahogy majd csak kávézunk nélküled. És izgulunk Érted! :)
Akkor a tegnap délutáni shopping csak sikeres volt. Van hajfesték is meg blúz is! :) És ezek szerint még az utazást is sikerült megoldanod.
jó, rágjad, csak ne tövig, mert anyukád megint csinálhatja. :)
én nem váltottam, tuttiiiii!
ja, tegnap vettem egy isteni klassz blúzengót a nagy eseményre. ami jó volt mellben, annak az ujja hosszú volt, levágni-felhajtani nem lehet, mert ott is van hímzés. majd huzigatom felfelé folyamatosan :)
NE AGGÓDJ !! mINDEN RENDBEN LESZ. mAJD ÉN RÁGOM ITT A KÖRMÖM HELYETTED :)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KI VÁLTOTT NAGY BETŰRE??????
kép nincs! :) majd holnapután :)
viszont van "kávé". holnap nem lesz. :( hajnalban indulunk valahogy, nem tudom, mikor leszek net-közelben.
képet képet képet képet ...
megyek tüntetni :D
szépségeset nektek ! én örülök,hogy süt a nap, csak tudnék kievickélni a tópartra. hol a sógorom???
persze, itt a jó idő,nem elment dolgozni? egész eddig itthon csücsült velem táppénzen ,most meg magamra hagy... szörnyű :D
Nem kaptok képet. :)
Nem lett strandkorlátkék. :) Viszont ha rásüt a nap, akkor gyönyörű kékeslilás mindenféle, mintha melírozva lenne.
Majd kaptok a holnap estéről. :)
Igen, tudom! De hát ezt vártuk. Vagy nem? Ez az egyik nap derékig ér a vihar, másnap meg már azon keseregsz miért nem raktad össze a medencét időjárás kicsit fárasztó. Eddig a tűzoltók jártak nap mint nap a vihar miatt, most a mentők a szívinfarktusok miatt. :(
Jövő hétre megint sz.r időt jósolnak.