Nagy Duett c. tévéműsor, TV2 (beszélgetés)
Valaki tudna segíteni, mi annak a 2 számnak a címe (előadója), amit Peller Mariannék énekeltek?
Köszönöm előre is.
Zoltán Erika sosem volt egy kiemelkedő énekhangú énekesnő, de igazad van: a megszokottnál rosszabbul énekelt Hajdú p mellett.
Viszont engem nagyon jól elszórakoztattak, hiányozni fog az a "minden mindegy" vonal a műsorból.
Kiestek Hajdúék?
Van Isten! :-)))
Zoltán Erika, nem hogy valamelyest javítani tudott volna Hajdú Péteren, inkább még Ő is lecsúszott arra a szintre, mint a partnere képviselt.
Ó, bakker, Hajdúék estek ki? Inkább Sp mehetett volna. Hajdú szórakoztató volt nagyon.
Remélem Peller Mariannék nyernek, bár szerintem Falusi Mariannék fognak. Árpa csúcspasi lett. :O
azt hiszem, már egyszer válaszoltam erre a kérdésre, talán éppen Neked:
jót szórakozunk rajta- ennyi.
Nem kell komolyan venni :)
csapkodtam atérdem a röhögéstől Hajdúékon! Nekem nagyon tetszett, poénra veszik az egészet :))
sajnálom, hogy kiestek, de valakinek ki kellett esni
most vagyok a műsorral úgy, hogy sajnálok minden kiesőt és hiányozni fognak a következőből.
jó a dalválasztásuk Falusi+Árpa párosnak :))
nagyon szerethetőek!
szerintem meg nem
énekesnek semmiképp sem tartja magát
Trokán N sem énekel jól
SP-Iszak párosmindkét tagja minősíthetetlen zeneileg
-ezért nem is érdemes innen szemlélni a dolgokat
Szerintem Hajdu igenis tul sokat kepzel magarol.
Bereczki-Peller paros szuperek voltak. Remelem ok nyerik meg.
nekem semmi bajom Hajdúval!
nagyon jól szórakozom az esetlenségén, és egyértelmű, hogy nem gondol többet magáról, mint amennyi. Csak nagyon igyekszik.
Hajdú változatlanul nagyon gáz :))
csak azt nem értem , hogy ami nem megy azt miért kell erőltetni.Itt arra gondolok, hogy az éneklés nagyon nem megy neki, azt miért kell erőltetni.