MyFreeZoo (fórumjáték)
szia
nekem van ősöreg fa részletem, egy elefánt részletért cserélek veled :)
73 állatom van szintek szerint 34-12-19-8
nálad az elosztás 29-8-6-8
Ezért van több látogatóm+ neked 3 állatbébid van nekem 8
Nem olyan nagy a különbség ;)
Es anak , hogy orul a majom neki?Nekem is van kogolyom(azt hiszem) , de mar van egy kesz, nem ugralok oromombe, jobban orultem vallaminek ami meg nincs.
Jegyzet ott van ahol irja " alatkert meglatogatasa- a baratoknal.
1 nagy plus van nallam is- a nagyon.A kicsin is vanak vallamilyen standjaim, de nem tudom biztosan mar mi.
Jó reggelt,hol van nálad ilyen hogy jegyzetek?
Képzeld ma reggel forgattam arany kőgolyót :D :D
Úgy örültem neki mint a majom annak a bizonyos testrészének :D
De forgattam rózsaszín szegfűt neked;) magamnak meg egy nagy plüssöst végre.
Kozben Jo reggelt szep napot.
Tobbek kzot megkapttam a masodik papagalyt is a rendszrtol 1 az 1ben.
Arra lenek kivancsi, hogy a jegyzetek a barataimnal mire jok? Ha oda irom kivel mit kene csereljek , kilepek a jatekbol kesobb meg megkapom amit oda jegyzeteltem?
Jó estét!
Nem tudnátok valami jó tippet adni, hogy hogyan szaporítsam a zd-t? Nagyon lassan gyűlik. Ennyi pénzem az életben nem lesz, mint amennyi neked van:)
Na jó az elején vagyok még, de akkor is elérhetetlennek látszik.
Irttam privatot.Ide nem mindig sikerul.Vallami baj van, irok amenyit irok, azttan elkezd ki kekulni es amondat kozepen,olyat csinal, mint pl mikor irnam " kozepen" torli a"k" betut es csak az" o"-t adja, mikor irnam a "z"-t toroli az "o"t.Gozom nincs mi lehet.
Sikerult vegig irnom.:)))
Gratulalok:)
Nekem azt hiszem , holnap meglesz az elefantom, az orangutanert, es velle egyut a 20 alatos feladat. De meg azon kivul is van 4
Sikerült!!! :D
8. próbálkozásra sikerült a krokodil bébi :)
Erzik a hangulatodon , hogy jo napod volt.
A hangyasz... hat ugyan olyan utodot mint a struc.Szerintem orakig tudnek rohognia mozgasukon.
A remetem meg mindig itt, nem vittek el. Kozben rajottem mi a baja. Hat szegenykem beteg, a fejevel
Es meg yogazik is, ami tiltva van ilyen esetkbe.
Gratula,ő a kedvencem :D
Nagyon jó volt a mai napom fél napot dolgoztam jó kis zsebpénzért,utána meg hagyatékot voltunk bogarászni szuper dolgokat hoztunk el :)
Sziasztok,azt még nem is írtam hogy lilcsusz néven játszom :))
Most kellene nekem még 2 szomszéd akár csak ideiglenesen a feladathoz még 2 szomszédot kéne meghívnom,úgyhogy akinek szomszéd kell küldjön nevet és én meghívom.