MyFreeZoo (fórumjáték)
Nincs rozsaszin ceresznye
a kicsin van 1 lila 1 sarga, anagyon nem hiszem , hogy legeyn cseresznye de megnezem. Rozsasizn mindketon gesztenyebol van, (lehet hoy en is osszekeverttem?)
Tehát a sárga gesztenye a kicsin van
a rózsaszín a nagyon,nehogy rossz helyre küldjek valamit ,mert a napokban már pórul jártam 1x
igen az, csak kozben a Lidiuta felkelt, jovok rogton.
jelölj be a kicsivel vagy mond a nevet,a sárga vagy a rózsaszín?
a cseresznye a kicsin van
adom a gesztenyet is , ha kered
persze gesztenyém is van de a cseresznye fontosabb
ááááááá gesztenye cseresznye mindig összekavarom
CSERESZNYE :)
a gesztenye anagyon van 2- rozsaszin, a kenguruk is a nagyon vanak.A kicsin van a cseresznye, de azt kerted.
Megy a remetem, mar fel van csomagolva. Nem tudom , most enm tudok orulni neki.
Na jó de akkor azt áruld el mi hol van rózsaszín gesztenye,sárga gesztenye és kenguru ez a 3 fér bele a mai keretbe
Mit hova küldjek? No meg mit? A rózsaszín szegfűt azt tudom......
A másik játékosneved is írd meg nehogy kidobjam a jelölést :)
A nagyon most ugy vagyok, hogy mas foglalja le az agyam mint a gyujtemeny. Ha volttal nallam azt hiszem ertted mire gondolok.
Palleusz ma rad bizommit kuldesz.Nezttem az utolso listad, nem lattam semit amit kulonosebben gyujtok, a nagyon sem.A kicsin meg meg semit nem gyujtok semit kulonosebben.
Na mond hogy mi és akkor mehet a csere,vicces a sors ma 2 elefántot húztam ki egymás után :D
Nézz szét nálam biztos találsz valamit :)
Jó reggelt,igen sikerült kaptam 3 lila rózsát (meg is lett az egész) meg kaptam rózsaszín gesztenyét.
Ja palleusz nem is mondtad, hogy sikerult a csere Beaval.
Jo reggelt.
Meg van a tevem,igaz kiegeszitesel.Gondolttam 3 gyemantot meger.
Ma kapok alittolag egy strucot is.
Volt 6 gyemantom akicsin is, gozom nincs mit csinalt velle a csajszi , de mar nincs. Tan nem nyulat vet rajtta?DD
Van meg 2 helyem mara, ha vallakinek kel vallami gyorsan irjon.A tevet nem adom .DD
engem is erdekelne par dollog , de a tevet nem adom.Nem akor mikor mar csak 1 kartyam hianyzik hoza, a tobbi meg ami o gyujt , ha adnam se nincs.
szia
van tevéd? tudok érte adni párducot vagy közepes plüsst
Helló!
Én kerestem a papagájt,de ma sikerült cserélnem és összegyűlt.
Most egy párduc és egy közepes plüssös részletet keresek nagyon,de kifogytak az értékes kártyáim,hátha holnap holnap forgatok valami jót és sikerül összegyűjteni.