My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk! (beszélgetés)
sziasztok
miért van az hogy 25dik szintü vagyok és amikor megcsinálom a barátoknál azokat a csillagokat akkor olyan kártyákat kapok mint egy 1-ső szintű aki tud szegíteni az írjon tii priviben :)
Hello
ha van valakinek olyan profil amivel már nem játszik vagy nem kíván vele tovább játszani az dobjon egy üzenetet én szívesen továbbviszem.
lochata@hotmail.hu
JELÖLJÉTEK ŐKET SOKAN!!
herkáás
fannii69
sziasztok. jelöljetek ha gondoljátok: koky
szint: 7
Sziasztok!
Vegyétek fel légy szíves a Barbika85 szeretne felkerülni a barát listátokra.5 szint
helloka.! van még 4 helyem üres jelöljetek pls barátnak, de csak olyanok akiknek min 20 szint megvan :))
nevem: shadow7
Sziasztok! Szervezeti tagot keresek. Ha szeretnél belépni, csak írj nekem a my free zoo játékon. és küldök meghívót. Feltétel csak annyi, hogy szeresd ezt a játékot! Írd meg levélben, hogy hanyadik szinten jársz. Én a 37. szinten vagyok.
Jó játékot mindenkinek!
Sziasztok!
Annyian jelöltetek hogy egy pill.alatt meg is teltem barátokkal!
Akiket vissza utasítottam,ne haragudjanak,de nem tudtam őket már hova pakolni!
Mára beteltem, de holnap 2 új helyem lesz, mivel sikeresen 5. szintüeket fogadtam el, és külön kértem hogy magasabb szinten levők jelöljenek...
Köszönöm! :))))
Egyet elutasítottam, tőle bocsánat, addigra megtelt a listám.
További ajánlott fórumok:
- My Fantastic Park - Aki játszik, jöjjön, beszélgessünk!
- Nem játszik a 2, 5 éves fiam játékkal, dűt, borít, szegel, kalapál..
- My Little Farmies online játék! Ki játszik ezzel a játékkal?
- Aki a WOW-al játszik gyertek beszélgessünk!
- Upologus online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk és barátkozunk!
- Ki játszik a "Csábitásból jeles" nevű online játékkal?