Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Murai halászlé recept

Murai halászlé recept

Elkészítési idő 150 perc

A Murai halászlé hozzávalói:
2 kg ponty
1 kg dévérkeszeg
3 fej vöröshagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
2 ek fűszerpaprika



A Murai halászlé elkészítési módja:
Halakat megnyúzni,filézni,szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat,fejeket,a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk.Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után,paszírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt befőzzük,és kész!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A murai halászlé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook