Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia,
Köszönöm, nekem is pontosan ugyanez a tapasztalatom van csak velük. Aznap néztem, hogy mennyien megkapták, felhívtam az illetékest és azt mondta szerdán, hogy majd hétfőn maximum. Kööösziiii 😂 Szóval akkor marad a lutri.
Sziasztok,
Nem vagyok még tapasztalt, másodjára kapom a pénzt. Augusztusi 2-án volt rajta. Akkor elképzelhető, hogy most már holnap utalják?
Sajnos nem lehet ezt így kijelenteni. Mivel előfordul, hogy 1,5-2 nap is eltelik 2 utalás között, mint ahogy ebben a hónapban is jónéhányunk pislog ott amikor írták jó páran hogy megérkezett, majd rá kellett döbbenni, hogy az én esetemben 2 nappal később jött, mint az emberek 60-70%-ának.
És banki átutalásról beszélünk.
Gyõr szept 4 én lesz
Számfejtés aznap rajta a számlán
Sziasztok! Most kérdeztem e-mailon, és ezt a választ kaptam .
' Az álláskeresési járadék utalása nem változott az előző hónapokhoz képest.'
Sziasztok . Fejér megye.
Most voltam bent mert le járt a munkanélkülim. Elsején lesz számfejtés 4 én utalnak.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?